Opinie iron horse sunday

Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Legend jest juz na stronie co znaczy, ze bedzie na 09. A co do najnizszego supportu to on ma na poziomie 14'' czyli standard nie najnizej.

hemi427 ale to nie wina samego dolara tylko panicznego wycofywania sie inwestorów z rynków wschodzacych poniewaz uznane sa za niestabilne. Dolar rosnie z powodu nadzieji przed wyborami ale analitycy sami twierdza, ze gospordarka stanów nie wróci do czasu z przed kryzysu z przed 10 lat. Do tego nasza waluta spada równiez ze wzgledu na wegry (wspolny koszyk inwestycyjny), a glownie ze wzgledu na spekulacje - spekulacje szybko sie odbijaja.
Zreszta czemu ma nie wrócic skoro złoty poleciał w dół o 30% to czemu ma nie wrócic? Bo tak juz jest i lepiej zle myslec? Jak dolar bedzie chociaz po 2.7 czy 2.5 to ja sie bede cieszyć.

SuchyIHK troche mało wnikliwa analiza ;)

A co do niskiego supportu to http://www.xprezo.ca/en/xprezo_prod_furax.html moze miec jeden z nizszych na rynku poniewaz jesli dane na stronie sa poprawne to tyle wzniosu powinno dac wysokosc 13.75-13.8''. Ciekawi mnie ta rama i chyba ich troche podpytam skoro i tak nie moge nic na razie kupic ;)

BikerJG ale to złoty na ryj poleciał i wszystkie waluty poza RPA i Ukrainska wlasciwie zdrożały. Chinska waluta akurat trzyma sie dobrze wiec to nam nie pomaga. Wiem bo sam sprawdzalem opcje z róznych krajów i ramy wszedzie wychodza duzo drozej niz jeszcze pod koniec wakacji.
ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

hemi427 - teraz ty się pochwal który rocznik "konika" kupiłeś i za ile ..

Na czym to będziesz składał ?? (pomijając stojak oczywiście ;) )

Btw: Szykuje mi się malowanie ramy (zmieniał nie będę, bo nie widzę sensu), no i nie mogę się zdecydować.. Dwie opcje i się waham:

Opcja nr 1:

Obrazek

Opcja nr 2:

Obrazek
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
ABG
Kontakt:

Post autor: ABG »

hemi427 pisze:Dobra przyznać się - kto kupił coś fajnego przełomem sierpień/wrzesien z usa??
początek sierpnia nowy Canfield Brothers Formula 1, dolar 2,05:-)
połowa sierpnia 888 RC3 WC, dolar 2,06:-)
Tak to było szczescie rzadko spotykane, przy obecnym kursie na tych tylko 2 rzeczach 2600 zł w tył...
Spaced
moderator
Kontakt:

ABG niebieski? Jeszcze model przed Jedi? To ciebie w myslenicach z rozwalona noga na wyciagu widzialem? Jak sie zawieszenie spisuje?
ABG
Kontakt:

Post autor: ABG »

Spaced, tak to ja dośc nieprzyjemnie otworzyłem swój staw kolanowy i mijalismy sie na wyciagu, to Formula z roku 2007 kupiona moim zdaniem na naprawdę atrakcyjnej wyprzedaży/1500$/ zawieszenie jest bajka ale wymądrzać sie nie moge bo gleba nastąpila podczas drugiego zjazdu, acha i zupełnie niepotrzebnie dalem sobie małe kolo na tył co bedę niezwłocznie zmieniał, to jedna z tych ram gdzie bb jest takze bardzo nisko, a że nie miałem kasy na korby 165 /na CRC te rozmiary były w dośc drogich modelach typu RF Atlas, FSA light gravity/, mam więc 170 co trochę zamiata, ale rama naprawde na tyle ile moglem ją ocenić po jednym zjeździe;-) super
AlanCK
Kontakt:

Post autor: AlanCK »

ArthurGreen ja bym sie nie wachał ten sunday z foxem w bieli wygląda elegancko bez porównania z drugą wersją (ale to tylko moje zdanie :wink: )
SuchyIHK
Kontakt:

Post autor: SuchyIHK »

Spaced chodzi mi o to ze cala ta sprawa z tym dolarem tzn. z kryzysem to jest robiona pod wybory . Według pogłosek stoi za tym bardzo bogaty ktoś z Węgier który nie chce dopuścić do wyborów Obamy :)
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9799706 !!
Spaced
moderator
Kontakt:

SuchyIHK ale chyba nie rozumiesz jaki jest bieg wydarzeń. Dolar sie ustabilnia w zwiazku w nadziejami wyborczymi >>> Inne waluty dalej leca bo banki świruja. >>> Inwestorzy boja sie rynków wschodzących (czyt. min. europy wschodniej) i przechodza na walute dajaca im teoretyczna pewnosc czyli dolara >>> Wycofanie funduszy z PL = droższe wszystkie waluty nie tylko rosnący dolar >>> Dobija nas finansowa draka z węgier i mamy rekordowe wzrosty.
Powiedz mi zreszta jak chciałby ktos zaszkodzic Obamie skoro to on prowadzi w sondażach ergo. skoro inwestorzy zbiegaja sie do stanów pomimo tego to jednak raczej sie go nie obawiaja. Inna sprawa, ze gospodarka US zawsze miala problem wlasnie za republikanów, a za demokratów bylo lepiej (minus pare wielkich lobby).
PS. Słaba złotówka wpływa na wyniki wyborcze obamy?
ODPOWIEDZ