Porozmawiajmy o...nartach i snowboadzie xP
jak masz wiazania w jedna strone to w freestyle raczej sie nie pobawisz ;p osobiscie jezdze na kaczke, nie mam deski przy sobie ale chyba mam tak troche (przod i tyl) przed: 30 i tyl -30 (po ok 25-27). kilka lat temu jezdzilem na 15 przod i tyl 0, wiec nigdy nie mialem w jedna strone, po przestawieniu na kaczke duzo latwiej krecisz spiny, latwiej pressy robic, bez porownania wogole ;p
mam nadzieje ze z poczatkiem grudnia juz bedzie mozna pojezdzic ;p ale jak wiadomo nadzieja matka ........
poza tym jak masz na kaczke to latwiej sie odjezdza fakie.
mam nadzieje ze z poczatkiem grudnia juz bedzie mozna pojezdzic ;p ale jak wiadomo nadzieja matka ........
poza tym jak masz na kaczke to latwiej sie odjezdza fakie.
Lisek-Tm nie ma co przesadzac. Ogarnac mozna spoko jazde tyłem nawet na katach rzedu 30 17. Moze tricków ze switcha nie skleisz ale nie glebniesz po niepazystych rotacjach (180, 540 ect.
).
A co do cen palmera to w sumie wyzsze modele tyle stoja. Za Fincha którego miałem szło cos koło 2400zl ale jak mialo sie 7tysi to Platinium wlasnie byl. Placilo sie u Palmera głownie za super szybki slizg (na niczym szybszym nie jezdzilem) i za bardzo niską wage.
A co do SP w polsce to zawsze sa w takich miejscach ze mi siły nie starcza. Białka jest tak zawalona ludzmi, ze dziekuje. Lubie krynice bo jak sie biore na tripa ze znajomymi to mozna sie poscigac ale wolalbym cos do wygłupów jednak bo i tam tłoczno.

A co do cen palmera to w sumie wyzsze modele tyle stoja. Za Fincha którego miałem szło cos koło 2400zl ale jak mialo sie 7tysi to Platinium wlasnie byl. Placilo sie u Palmera głownie za super szybki slizg (na niczym szybszym nie jezdzilem) i za bardzo niską wage.
A co do SP w polsce to zawsze sa w takich miejscach ze mi siły nie starcza. Białka jest tak zawalona ludzmi, ze dziekuje. Lubie krynice bo jak sie biore na tripa ze znajomymi to mozna sie poscigac ale wolalbym cos do wygłupów jednak bo i tam tłoczno.
mi wasnie snowpark w bialce w ubieglym sezonie bardzo sie spodobal ;p co prawda moglby zostac inaczej ulozony (przy uzyciu wszystkich elementow) ale bylo naprawde dobrze ;p do tego wsiadam sobie w busa o 8 i przed 11 jestem w bialce. do krynicy niestety mam dalej ;p
co do katow, to faktycznie "ogarnac" mozna przy takich katach ;p ale przy kaczce mozesz nie tyle "ogarnac" co poprostu tak jezdzic :P
co do katow, to faktycznie "ogarnac" mozna przy takich katach ;p ale przy kaczce mozesz nie tyle "ogarnac" co poprostu tak jezdzic :P
Tak ale zle sie tak szybciej jezdzi, a ja jednak lubie sobie po carvowac i czasem pocisnac a gleby przy wysokiej predkosci na kaczce troche zwiekszaja ryzyko wykreceń.
A co do krynicy/białki to zalezy kiedy bo jak korki ci sie trafia to mysle, ze dłuzej jedziesz
Ja mam wszezdzie tak samo daleko, a w krynicy i okolicach sa znajomi wiec zawsze weselej.
A co do krynicy/białki to zalezy kiedy bo jak korki ci sie trafia to mysle, ze dłuzej jedziesz