:P
...ja pamiętam taki temat, w którym koleś pisał, że kupił amortyzator na allegro i żebyśmy mu powiedzieli co to za model....
-nazwa topicu była bardzo odpowiednia:
Bombel czasem też pisze jak połamał pitbulla po miesiącu jazdy, poleca suport truativ gigapipe oraz wypowiada sie pozytywnie o ramie bitch kiedy czytam 30 post z tą samą opinią zaczyna byc smiechowo :]
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
madmaxorr ty sie tak nie śmiej mój kumpel ma nexta wali nim wszystko w Katowicach i oklolicach.
Jedyne co w nim zmienił to kiere i mostek z NS-a i pisate i obrecz z sunrimsa
Ramka daje rade , jak za 550 złoty cały rower to gra...ale w najblizszym czasie ma zamiar coś lepszego kupic
ablee masz rację - to już jest poniżej pasa. Jakiś miesiąc temu - dwa był temat o Marekambo który wciska ludziom uszkodzony osprzęt. Właśnie przeszukałem forum - ani widu ani słychu po temacie...
EdekzKrainyKredek ooo tak, chodziło o Yeti 303 pęknięte w 4 miejscach (a miało być w 1 miejscu ) Cóż zrobić;)
Osobiście najbardziej nie lubię jak ktoś wypisuje informacje o których sam nie ma bladego pojęcia. Odnośnie użytkowników najbardziej przypadł mi do gustu Steel2 (kulturalny, pomocny, wesoły oraz impulsywny jak ja )
Pozdrawiam!
niecierpie takich ludzie :/ maja kase i jeszcze szukaja najczesciej okazji po sklepac, tym samym odbierajac mozliwosc kupienia sprzetu tanio tym ktorzy na prawde to kochaja..