[Kraków] Trasy dh, dropy

KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

Snepi co twoja wypowiedz wnosi do tematu ?
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
karolekk66
Kontakt:

Post autor: karolekk66 »

To że tam jest dobrze się uczyć i jest fajnie :lol:
; )
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

Marcio Akurat nie Masz racji co do mapek . Ale racja - dowiedzą się od riderów i tak .
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
Nismel
Kontakt:

Post autor: Nismel »

Ale wpisałem w Google lasek witkowicki i pojawiła się tylko miejscowość witkowice :(
daj link do mapek gdzie się on znajduje :arrow:
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

Nismel A - mówi się prosze . B - nikt Ci nie da mapek gdzie co sie znajduje, bo jest to nierozsadne . C- Znajdź jakiegoś ridera z okolicy i jak będzie wiedział, to Cię zaprowadzi - Ja np. osobiście miejsca o którym Piszesz nie odwiedzałem nigdy, gdyż to kompletnie II strona miasta dla mnie .
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
Arkadikos
Kontakt:

Post autor: Arkadikos »

Nismel jeśli chcesz się uczyć to jedź na Łopatę z tego prostego powodu, że tam masz różnorodność. I tak jak Sudi napisał: linka nie dostaniesz, tak jak dokładnego opisu dojazdu gdziekolwiek. Trochę pojeździsz to skapujesz dlaczego.
Napisz z jakiego rejonu Krk jesteś to może ktoś Cię zgarnie na najbliższą trasę. Ma też znaczenie sprzęt na jakim śmigasz.
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

Marciotak, wpisuje w google....

posiedziałem ok 7min z informacjami jakie tutaj uzyskalem i znalazłem forum MOUNTAINBOARD'owe z dokładnym opisem jak dojechać na dual, więc zastanów się pomyśl jeszcze parę razy zanim kolejny raz coś takiego napiszesz, zanim cokolwiek napiszesz.

a skorzystałem tylko ze słów "kopiec kościuszki,dual, kraków"
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

Od dawna ludzie wiedza o Wolskim i dualu jak nawet o tym w gazecie pisali. Rozumiem opisywanie drogi do bardziej "undergroundowych" miejscowek ale nie do wolskiego... Zreszta te miejsca sa ogolnie znane dla wszystkich wiec nie sztuka jest znalezc o tym informacje.

Nismel Napisz gdzie mieszkasz to ustwisz sie z riderami na najblizsza miejscowke.
BTW: na czym smigasz?
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

Marcio podałem tylko przykład.....niewiele więcej czasu by zajęło namierzenie opisów dojazdów czy też mapek do innych miejscówek.....nawet do tak teoretycznie utajnionego lasku trupiego....swojego czasu widziałem szczegółowy opis dojazdu tam
Avat
Kontakt:

Post autor: Avat »

W witkowicach już nic nie ma. Ostatnio byłem i spotkałem grupe wieśniaków z widłami i kowadłami na plecach, pytam się co jest, a oni mówią że rozjebali hopy bo nie chcą żeby nikt nowy tu jeździł...
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

Dragon-kr Na google maps kilkakrotnie widzialem zaznaczony Trupi Las wiec juz chyba wszyscy wiedza gdzie cos jest. Nie ujawniajcie tylko drogi do miejsc mniej znanych lub dopiero powstajacych bo wkoncu nie bedzie gdzie jezdzic.

Wyciagnijcie pewien wniosek z postu Avata.
karolekk66
Kontakt:

Post autor: karolekk66 »

OO kur... aż mi się słabo zrobiło o nie . Głupi wieśniacy :x po co rozwalać??
; )
Nismel
Kontakt:

gdzie lasek to wiem tylko w jakiej części znajduje się ten lasek bo nigdy tam nie byłem
Arkadikos
Kontakt:

Post autor: Arkadikos »

Nismel aleś ty dociekliwy... piszą ci ludzie żebyś się z kimś ustawił w swoim rejonie (który musisz podać żeby ktoś się do ciebie odezwał) a ta osoba pokaże ci gdzie co jest dokładnie. Z resztą na razie możesz zapomnieć o lataniu na mniej znanych miejscówkach.
Im mniej nowych opisów miejscówek i dojazdów do nich tym lepiej.
Nismel
Kontakt:

jestem z olszy jak chcesz wiedzieć to koło awf (parku) a o rozjeżdżeniu tras wiem, ale i tak ludzie prędzej czy później się o nich dowiedzą (o trasach) a poza tym dziś ładnie popadało więc ludzie nie prędko pójdą skakać :lol:
michaleeek
Kontakt:

Post autor: michaleeek »

Tak się składa że ja też jestem z Olszy i wszytko dokładnie mogę Ci pokazać ale najlepiej będzie jak sprawdzisz PM :mrgreen:
Nismel
Kontakt:

to się jakoś spotkamy michaleeek na początek wiosny jak będziesz oczywiście mógł :lol:
GabryH
Kontakt:

Post autor: GabryH »

mam takie głupie pytanie; bardziej sie oplaca do Wolskiego jechać z Dworca czy z 'Mydlników' ? :mrgreen:
michalnz
Kontakt:

Post autor: michalnz »

Ale odkop...
Ja bym pocisnął z dworca na cracovie i wsiadł w 134.
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
ODPOWIEDZ