WEEEKEND
a ja tam w sumie go troche rozumeim ;) nie pojezdzajcie kosmity...
btw cosmos na kamczatke :P i opierdziel sie od pointa :P na dragach moze tak eehehe ^^ (joke, no offence)
ps zrozumcie ze dla niektorych slowa "polansujemy sie razem por rynku" sa odbierane jako pozerstwo (bynajmniej nie mowie ze tak jest bo nie wiem)
btw cosmos na kamczatke :P i opierdziel sie od pointa :P na dragach moze tak eehehe ^^ (joke, no offence)
ps zrozumcie ze dla niektorych slowa "polansujemy sie razem por rynku" sa odbierane jako pozerstwo (bynajmniej nie mowie ze tak jest bo nie wiem)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Bike brak:(
ee dopiero pod koniec września bede miał bika full złozonego :]
[]\/[]onGooSe C[]-[]ardLuc[]<
panie kosmosie, bez takich... w moim slowniki lans absolutnie nie oznacza pozerstwa, bo po tych wszystkich epitatach kryjacych sie za gwiazdkami wnioskuje, ze tak wlasnie odczules. poprostu teoria, ze wsrod ludzi co maja lepsze bajki jest mniej wyjebow nic wsrod tych, co maja pointy i dragi mi smierdzi... byc moze odczules tak dlatego, ze znaczna czesc bardzo mlodych i poczatkujacych bikerow ma wlasnie takie maszyny, a wypowiedzi tychze (tosiepisze razem, czy o so bno???), bywaja czasem niepowazne (choc pewnie nie wiele mniej niepowaznych pochodzi od roslejszych wiekiem).
boże ludzie , czy wy jesteście normalni? próbuje zebrac ludzi na weekend, pojeździć razem, pooceniać nawzaejm swoje umietjętności, nauczyć sie czegos cicekawego, a WY SIE KŁOCICIE!! No jezu. W każdym razie ja jadę, proponuje kto jeszcze cche to sei zgłaszajcie- im nas wiecej tym weselej!! A cały dzien można zakończyc jakimiś ludowymi tańącami, przyśpiewkami i wycinaniem hałupcoków.:PP
mikael na czym jezdzisz?? bo jezeli na dragu albo poincie to moja teoria sie potwierdzi... przykro mi to mowic ale jestes debilem jakich malo... kolejny ktory nie umie czytac ze zrozumieniem...
dobra tak jak ktos tu madrze zauwazyl to nie miejsce na klotnie...
z dala od lasu to moze za ostry tekst ale prosze robcie zgrupowanie gdzies wlasnie na rynku czy w innym miejscu... bo w weekend jak bedzie duzo ludzi na rowerach to nikt nie pojezdzi - do dhbusa sie nie bedzie dalo wejsc...
dobra tak jak ktos tu madrze zauwazyl to nie miejsce na klotnie...
z dala od lasu to moze za ostry tekst ale prosze robcie zgrupowanie gdzies wlasnie na rynku czy w innym miejscu... bo w weekend jak bedzie duzo ludzi na rowerach to nikt nie pojezdzi - do dhbusa sie nie bedzie dalo wejsc...
http://cosmos.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
sobota na rynku? tylko opowiedzcie o której- a mam pionta- i co z tego?! qcor też genialny jesteś- mam pointa bo zaczyna m przygode z tym sportem, nie mam kasy- i co z tego do ***** pana? Pieprzysz jakies głupoty o tym jacy to źli sa ludzie na piontach dragstarach- może lepiej wytłumaczyć coś pokazać pare trików , i sie okaze- kto lama to przy odrobinie wysiłku sie wykruszy, kto to kocha ten zostanie- więc co za problem. Ja końćże z kłotniami- mam andzieje że wy tez- przejdźmy do tematu tego tematu:) Ja mówie po mieście- niestety aktualnie mój sprzzęt z dh nie ma za wiele wspólnego:)