[Rama] Dangerous Mike DIRTSTREET 3.0

mociek92
Kontakt:

Post autor: mociek92 »

Bombell no to może podasz jakiś genialny pomyłs nowej ramy do 350zł??
Baunsuj Dziwko!!
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

mociek92 A ile masz wzrostu? Bo na Allegro został jeden Norco Rampage nowy koło 400 ale Mka. A jak nie to może Street Figherowi zaufać.
grzesiekfrchelm
Kontakt:

Post autor: grzesiekfrchelm »

Jest temat własnie o norco rampage i tam jest taki Pan greenman napisz do niego albo podepinij sie do trematu i on ci tam wszystko powiem o tym norco bo troche juz na tym jezdzi, bardzo fajna ramka to jest.Na allegro jest M to 17cali czyli na kogoś około 180cm bedzie git albo SF dartmoora innych opcji raczej nie ma.Ja kupiłem to norco i jestem bardzo zadowolony i tez dozywotnia gwara jest i bardzo dobre wykonanie.pozdro
Bike--http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=58141
http://www.lsfr.pl
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

mociek92 a długo już smigasz? bo jezeli zaczynasz jazdę to sf odpada na wstępie, u nas właśnie dziś poległa jedna sztuka z 2007 roku[*] właśnie przez to ze koleś wogóle skakać nie umiał, załozył drop off tripla do niego i poległa rama po 6 skokach sadził takie niedoloty ze aż nam lądowanie o 15 cm dalej przesunął a główka nie odpadła, tylko zamiast być okragła zrobiła się jajkowata i miska sterów luźno lata :shock:
Ja osobiście popylam na street fighterze z 66rc i spisuje sie swietnie we wszystkich dyscyplinach,śmigam na nim od trialu po dh i nic się z nim nie dzieje, nie wiem, może kumpel miał lipny egzemplaz, będzie odsyłał go na gwarę, bo dartmoor przyjmuje niemal każdą reklamację. Fakt, z tych 3 ramek co wymieniłeś to sf wydaje sie najrozsądniejszą opcją, ale ten z 2009, oglądałem go w rękach i jest naprawde ładniej wykonany od poprzedników i jakoś tak pewniej wygląda :)
Pozatym ja tam zawsze będe polecał z sztywnych ram street fightery, bo to naprawdę fajne ramy:)
Back in black
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

LestatBiker pisze:dziś poległa jedna sztuka z 2007 roku[*] właśnie przez to ze koleś wogóle skakać nie umiał, załozył drop off tripla
Się dziwisz? Raz, że te starsze lubiły po prostu pękać. A dwa, że taki amor tylko przyśpieszył sprawę. A 08/09 to już nowa, inna ramka. Ale i tak z tymi forkami bym nie przesadzał.
mociek92
Kontakt:

Post autor: mociek92 »

Śmigam już 9 rok więc coś już tam jeżdże zaczynałem od Egoista po przez Cocaine która mi wiernie służyła ale chce ją wymienić bo nie mam zaufania do LF a wkładając 160mm skoku to Cocaina już długo nie wytrzyma. Mam 178cm wzrostu i 60kg wagi wiec szukam czegoś w rozmiarach 15' do 18'. Zastanawiałem się nad tym norco ale fundusze mnie 3mają bardzo. W sumie wziął bym to Norco tylko będzie mi brakowało jakieś 100zł a to na ulicy nie leży. Chyba poczekam i je kupie :)
Baunsuj Dziwko!!
ODPOWIEDZ