Kask FF do 280zł?

Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

Ja bym brał na Twoim miejscu nuke, sam niedawno miałem podobny dylemat, postanowiłem zaryzykować i kupić nuke i jak dotąd jestem bardzo zadowolony. Absolutnie wszystkie gąbki do wyjęcia, przy czym jak je ponownie włożysz to nie odpadają,m jak np. w KRK Sukubie, dobra wentylacja widoczność też niczego sobie, ochrona jak dla mnie wystarczająca - nie latam z 4m na głowe jak co po niektórzy na dh-z ale wszelkie gleby (czyt. dzwony, wywrotki, loty przez kiere, poślizgi itp) wytrzymuje bez problemu.
Dn'tSLn
Kontakt:

Post autor: Dn'tSLn »

Earth Works - fajnie wygląda ale u ziomka po lekkiej glebie daszek wpadł mu na oczy i prawie pociął twarz. Co ciekawe - daszek zaklinował się na uszczelce/obwódce gumowej i nie mogliśmy go podnieść.

Polecam full comp - mam stary model, jest mały wiec nie pooddychasz za bardzo, po za tym nie wygląda najlepiej. Ale dorzuciłem gąbki od orzecha i da się jeździć [bez nich miałem gołą skorupę na głowie]. Uratował mi banie przy dużej glebie i jedyne co mnie bolało to kark ;]

Podsumowanie - fullcomp + gąbeczki + gogle ;] Ah, i odpuść sobie jazdę po mieście w upalne i duszne dni - no chyba że lubisz chodzić na saune ;] Widoczność - rewela.
ODPOWIEDZ