LOWRIDER BICYCLE
Zajebiste te sprzęty. Może kiedyś (na stare lata) sobie coś takiego sprawię :)))
Straszliwie podobał mi się jeden z tych na stoisku w Milanówku - kto był to na pewno nie przeszedł obojętnie - rowerek miał dłuuuugi widelec, tarczówkę grimeci i dwie cateye'ki z przodu. Ważył ok 30 kg i chcieli za niego 1000 euro.
Mówicie że drogo jak na rower tylko do wożenia się? A do czego służą rowery połowy forumowiczów? :)))
Straszliwie podobał mi się jeden z tych na stoisku w Milanówku - kto był to na pewno nie przeszedł obojętnie - rowerek miał dłuuuugi widelec, tarczówkę grimeci i dwie cateye'ki z przodu. Ważył ok 30 kg i chcieli za niego 1000 euro.
Mówicie że drogo jak na rower tylko do wożenia się? A do czego służą rowery połowy forumowiczów? :)))
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-
- Lokalizacja: Polska stolica :/ muzyki tanecznej (disco polo) => Radom
- Kontakt:
heh widzialem takie chyba na jakims telefysku tedego, chyba tym z p. sosnicka ;) czyzby takie rzeczy pojawialy sie w kregu zainteresowan polskiego dresiarstwa ? czy czasem kolesie o 3 paskach na spodniach i rekawach i gdzie tam jeszcze moga byc tego nie podchwycai takie fury przez to nie stana sie popularne ? dobrze by bylo gdyby tak sie stalo (nie mowie tu o kradziezach takich sprzetow), bo moze wreszcie daliby spokoj nam, pozadnym bikerom..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Czy trzeba widziec cos na zywo, zeby stwierdzic, ze jest szpanerskie (bo te rowery sa)? Czy trzeba widziec cos na zywo, zeby wiedziec, ze jest drogie?
Ja w tych bike'ach nie widze nic unikatowego i niecodziennego, poza tym, ze to kolejna moda dla szpanerow, ala hophip & skategrate
jezeli to byla ironia to sorx :-)
Ja w tych bike'ach nie widze nic unikatowego i niecodziennego, poza tym, ze to kolejna moda dla szpanerow, ala hophip & skategrate
jezeli to byla ironia to sorx :-)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: