Na czym latwiej manual??

andrewk
Kontakt:

Post autor: andrewk »

na monocylku :))) :DDDD
odrzuc strach... spelnij marzenia...
andrewk
Kontakt:

Post autor: andrewk »

monocyklu
odrzuc strach... spelnij marzenia...
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

mi osobiscie lepiej jest jakoś na fullu miałem wysoki amortyzator i wyżej kierownice ale moze to kwestia przyzwyczajenia na bmx-ie wogóle nie zrobie :/
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

tir'em
what can I say... ;)
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

na tym na czym jeździsz :D
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

A mi bylo trudniej zawsze na sztywniaku :-) ale mialem 20 calowa rake do xc :-) hehe wiec jak sie przesiadlem na fulla z 24 calowym kolkiem z tylu to byla poprostu poezja ... na poczatku zawsze mnie walilo na plery :-) ale teraz to juz tylko kierat szarpnac i sam leci ...
strongbikker
Kontakt:

Post autor: strongbikker »

Spoko że na sztywniaku, przy manualu jest bardziej stabilny i pewnie sie jedzie.
Ja manuala nauczyłem się na fulu i przeszedłem na sztywniaka to teraz luzik.
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

ja bardziej lubię na fullu ale jak ktoś naprawdę dobrze umie to zrobi nawet na wigrach (albo i reksiu)
poważnie
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
emmanton
Kontakt:

Post autor: emmanton »

Mi tam latwiej na sztywniaku, jak probowalem na fullu kolesia to owiele trudniej mi sie robilo manuala
!!! HARDCORE SZCZECIN !!!
JaroX
Kontakt:

Post autor: JaroX »

"Mi tam latwiej na sztywniaku, jak probowalem na fullu kolesia to owiele trudniej mi sie robilo manuala"

Kwestia jest taka, że nie jesteś przyzwyczajony do tego bika a nie, że to był full :D
A nie jest powiedziane na czym łatwiej... jak kto woli :)
AMOEBA
Kontakt:

manual

Post autor: AMOEBA »

Zależy na jakim fulu i jakim sztywniaku.. ja mam fulla i robi mi sie na nim lux manuale za to na sztywniaku musze się troche pomęczyć.. Fakt że full cięższy ale jak już podniesiesz koło to sam jedzie :)
michal_rz
Kontakt:

Post autor: michal_rz »

z tym to roznie bywa:) wg mnie nie zalezy to od tego czy full czy sztywniak bo i na tym i na tym dasz rade sie nauczyc. zalezy od dlugosci ramy - przynajmniej dla mnie. na wiekszosci sztywniakow robie bez zadnych problemow (najlepiej zeby byl duzy, dlugi i ciezki amor, wtedy jakos stabilniej sie prowadzi:)) jak przesiadlem sie z draga na nowego fulla to od razu mi wychodzil manual, a to wszystko dlatego ze ta ramka jest duzo krotsza od dragstara:) full moze pomoc jak jedziesz po jakichs nierownosciach. na rownym za to nie przeszkadza to ze minimalnie sie buja:) ostatnio przez 15 minut probowalem robic manuala na orange 223 z shiverem i tylko raz udalo mi sie przejechac 5m:) bylem nieprzyzwyczajony do tego bika i byl w cholere za dlugi dla mnie:/ pozniej jak siadlem na swoj to prawie wypieprzylem na plecy:)
takze cwicz na tym na czym jezdzisz a nie pytaj sie o takie glupoty:P
Bike Team Rzeszów --> http://btr.glt.pl
ODPOWIEDZ