Wakacje z rowerem..... i ukochaną. Gdzie?

Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

No tak, tylko że facet ma z góry zaplanowane co będzie robił i nic go na dobrą sprawę nie ogranicza, a jak nie będzie gdzie jeździć na rolkach czy centrum handlowego to co do ch... ta biedna panna będzie robiła, w grupie to nie widzę problemu ale jechać w góry żeby pół dnia spędzać samemu? Opalać się może nad jeziorem, jakby ktoś chciał dopisać.

takie tam przykłady może z dupy, no ale we dwoje się jeździ żeby być ze sobą a nie jedna osoba robi to co kocha czy też lubi a druga coś musi sobie znaleźć.

Po prostu wyobrażam sobie jak taka dziewczyna jedzie z myślą że będzie tylko jako dodatek, nie wiem, nie podoba mi się to i tak to widzę :|
Jest to wyjazd we dwoje gdzie tylko jedna osoba ma frajdę z wyjazdu. Mi by się nie chciało samemu chodzić po górach czy też zwiedzać, musiał bym wziąć laptopa i znaleźć łącze aby mieć łączność z dh-zone :lol:

PS:
Nawet jeśli ta kobieta będzie taka zaradna i znajdzie sobie jakieś zajęcie to co z tego co to za przyjemność samemu coś robić na wyjeździe w dwoje? No nie mogę pojąć idei takiego wyjazdu.
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

Dxx zgadzam się z Tobą w 100%

Pana na takich wyjazdach zawsze się nudzi i Jej zaradność nie ma tu nic do rzeczy!!!
Najlepiej wyjechać w większej grupie ale prawda jest i tak taka, że z tygodniowego wyjazdu może się uda 2-3 dni spędzić na konkretnym rowerowaniu.
Podzielam zdanie "albo rybki albo akwarium" ... chyba, ze są dzieci, wtedy jest lepiej - kobiety mają inne zainteresowania do południa, facet jest im potrzebny wieczorem i przy kasie w sklepie z Pampersami:)

PS wyjazdy XC, lekkie Enduro to inna bajka... tam kobieta zawsze mile widziana i doskonale się czuję w Jej towarzystwie (mimo, ze tempo powolne).

Przerwy na słonecznych trawiastych polanach bezcenne... ;)
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Dxx no własnie przyklady masz mega z dupy albo złe kobiety spotykasz. Centrum handlowe i rolki? Maribor to duze miasto wiec jest co zwiedzac, zdjecia mozna robic, niedaleko Graz, który jest duzym centrum kulturalnym i na prawde jest znany ze swojego centrum sztuki nowoczesnej. Jest co robic jak laska ma zainteresowania.
Zreszta to czy ona jest jako dodatek czy nie to zalezy jak to zaplanujesz i jak wykonasz. Normalnie tez cie chyba dziewczyna nie widzi cały dzien, a nie narzeka, ze jest dodatkiem do pracy ;) Mowisz jej ze to twoja pasja ale chcesz z nia spedzac czas i wypracujecie jakis kompromis. Ba dobrze to sprzedaż i jeszcze wyjdzie, ze sie dla niej poswiecasz ;)
A jak dobre miejsce wybierzesz to i ona bedzie miec frajde z wyjazdu. Grunt to wszystko dobrze zaplanowac.
BTW. W rodzinnym miescie tez tylko rower albo lapek i DHZ? :/
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

Spaced pisze:BTW. W rodzinnym miescie tez tylko rower albo lapek i DHZ?
to było dla rozluźnienia tematu, w rodzinnym mieście dhz jest tylko w wolną chwilę, znaczy jak dziewczyna ogląda seriale. :wink:

Fakt do przykładów się nie przykładałem ale nie o nie tu chodzi, kto powiedział że Maribor? Ja akurat rozmyślam o wycieczce w Polsce i jakoś nie widzę tu super możliwości... 8)

Wiesz jak dobrze zaplanujesz to wszystko da radę zrobić (nawet moje miejsce pracy ojebać z cało dziennego utargu), ale wyjazd w góry żeby pośmigać to nie to co wyjazd z dziewczyną żeby razem spędzać urlop. Mi właśnie chodzi o to żeby być fair play bez kombinowania jak to zrobić, bez sprzedawania jej że się poświęcam. Nie robię tak nigdy, wolę być szczery i ona to docenia, wie że rower był i będzie, rozumie doskonale że jadę w góry bez niej bo jak już mam tam jechać to jeździć cały dzień, tak jak mam to zazwyczaj robić w rodzinnym mieście.

btw. Moja kobieta jest zajebista, ale nie tu miejsce żeby o tym pisać.

Poza tym wszystkim, pisząc prędzej bazowałem na tym jak obmyśla to autor tematu, a nie jak jest u mnie, tak dla sprostowania.

Pozdro modzie :wink:
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
ODPOWIEDZ