sms wall - dodaj komentaż.....

bamix71
Kontakt:

Post autor: bamix71 »

....siedze w pracy i nie mogę sie skupić..... :wink:
pozdroxxx!!!
Radix
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

Mi to nie przeszkadza xD Można się też trochę pośmiać xD

"salmonello, nie kocham cię!"

"slask i malopolska dziekuja sprzedajnej warszaffce"

"Bodzio jest gupi"
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

sracie panowie, sracie. wy myslicie ze serwer jest za darmo? to nie sa male koszty. a pozatym i tak on otrzymuje moze zlotowke z tych 2.44 :) dziwie sie nikomowi ze tak pozno to wprowadzil
KaczorAC1
Kontakt:

Post autor: KaczorAC1 »

Spokojnie , nic bym do tego nie miał gdyby pierwszo ktoś sie zajął :
-sprzętowanią
-wiadomościami
-szukajką
- ogólnie drobne sprawy na forum

Jeśli tego nie umie , niech to komuś zleci. A potem niech robi se konkursy , smsy czy inne sprawy. No ale przecież ja się nie znam...
Fils
Kontakt:

Post autor: Fils »

Więc tak.
Jeśli chodzi o reklamy - wali mnie to. Przeszkadza wam to w czymś panowie?
Co do Steel2 - ciekawe, ciekawe...

Pozdrawiam
S: NOWE Tarcze Avid G3 160mm przód i tył
easy_rider
Kontakt:

Post autor: easy_rider »

- Opłata za ogłoszenia na stronie głównej, to mi nie przeszkadza i tak nie zaglądam.
- Giełda powinna być przeniesiona na forum (a jako dodatkowa promocja przedmiotu sms wall)
- Reklamy = porażka

Peace
Slopstyler
Kontakt:

Post autor: Slopstyler »

"Siema! Siema! O tej porze kazdy bita puscic moze! xD" Rozwałka... :lol:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10861186
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

KaczorAC1 pisze:Spokojnie , nic bym do tego nie miał gdyby pierwszo ktoś sie zajął :
-sprzętowanią
-wiadomościami
-szukajką
- ogólnie drobne sprawy na forum
Chodzi tylko o to, bo dla mnie to moga byc te smsy bo i tak nic tam nie wysle a jesli komus zalezy na sprzedazy to cos takiego skutecznie pomoc moze.

Wiec zrobcie porzadek z gielda i sprzetownia. Jak nie macie ludzi to dajcie mozliwosc ktoremus uzytkownikowi, a dla kasy to wrzuccie maly pasek reklam z google i spokojnie odbijecie sobie koszty serwera poniewaz jak wejdzie dobra reklama to za jedno klikniecie mozecie dostac ponad 1 dolara.
AlanCK
Kontakt:

Post autor: AlanCK »

blackdemon nie gadaj pierdół o kosztach utrzymania serwera jak nie masz o tym zielonego pojecia dobra ??
Takie bajki wciskaj ludziom co są w temacie całkowicie zieloni...

DH-Zone to jeden z największych jak nie największy portal o kolarstwie górskim w Polsce i to żę nie mogą utrzymać strony bez "datków" użytkowników tego forum to zwykła bajka...
Na tą strone zagląda dziennie setki jak nie tysiace użytkowników i z samych reklam strona jest sie w stanie utzymać i przynieść spore zyski

Taki mały OT ale wracając do tematu...

Ten SMS-Wall jak dla mnie może sobie być może zniknąć i tak nie zamierzam sie w nim udzielać.

Jedyne co jest nie w porządku to to że Administracja Forum nie zajęła sie takimi sprawami jak np. Giełda !!!!

Może jak wyślemy kilka set smsów o treści Giełda pod numer 4243 to sie coś ruszy :lol:
Sell: Rower - Intense M9
bamix71
Kontakt:

.....właśnie po to ten temat został założony....kiszka jak nic jak nawet "nikom" nie może zrobić pożądku z giełdą....moi znajomi z za granicy mają polewke z tego forum...szkoda i żal :cry: a normalni ludzie dostają "bany"....eeeee....szkoda takiego forum....

.....zapomnialem....moderatorzy mogą tylko zedytować lub usunąć posta....duża ta ich władza Shocked
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

bamix71 Ty też możesz edytować i tego nie robisz i za chwilę mogę napisać do Nikoma i wylecisz.
Co do tego Sms Walla to dla mnie zbędny bajer. Wole te 2zł wydać na inne rzeczy niż pisać Smsa. Taki komercyjno-zarobkowy Shoutbox. Co do reszty spraw czekamy na odzew Nikoma.
bamix71
Kontakt:

Bombell....ja wiem że mogę edytować....to normalne jak na każdym forum...no może to jakiś przywilej na Tym forum???
p.s jak Tobie sprawi to przyjemność to napisz do Nikoma....
Nie prawie jakiś herezji ani nikogo nie obrażam :twisted:
POZDROXXX!!!
Radix
easy_rider
Kontakt:

Bombell pisze:za chwilę mogę napisać do Nikoma i wylecisz.
Powiało chłodem :lol:
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

easy_rider To była forma zabawnego ostrzeżenia bo bamix71 piszę w poście o edytowaniu postów a za chwile zamiast edytować dodaje kolejnego. Gdzie tu logika? A co do bycia modem to liczy się prestiż ;D A władza jeszcze wróci i będzie pogrom.
Ciekaw jestem po ilu dniach znudzi wam się wysyłanie śmiesznych smsów do tego walla :)
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

AlanCK pisze:blackdemon nie gadaj pierdół o kosztach utrzymania serwera jak nie masz o tym zielonego pojecia dobra ??
to chyba ty nie masz pojecia o kosztach. czlowieku z gowniatych reklam to sobie piernac mozna. 1gr za kilka/dziesiat/set wyswietlen? czy ty myslisz ze serwer kosztuje 100zl? 200? to sie grubo mylisz bo na takim serwerze za 100 czy 200zl to sobie mozna 50 osob utrzymac online a nie 200+
easy_rider
Kontakt:

Bombell pisze:A władza jeszcze wróci i będzie pogrom.
marzy ci się... a teraz zejdź na ziemię bo za wysoko odleciałeś.
Władza nie wróci, regulaminu nie będzie, to jest teraz forum/strona komercyjne/a... ma zarabiać bez większego nakładu finansowego i tracenia czasu na zbędne ulepszenia.
Jak wprowadzisz regulamin i będziesz tępił użytkowników którzy go nie przestrzegają to w końcu nie zostanie nikt i kto będzie chciał płacić za reklamę na takim forum/stronie.
Peace
bamix71
Kontakt:

....dobra!dobra!będe edytował posty jak nie zapomne :wink:
Bombell....kto się lubi ten się czubi!!!
POZDROXXX!!!
Radix
Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

blackdemon wygrany jesteś. Teraz w wallu jest 13 postów, liczmy że dostają 100% z tego czyli 2zł za jeden to masz 26zł przez 2 tygodnie? Miesiąc? Liczmy 2 tyg. Na miesiąc to jest 52zł, tylko dlatego że ludzie są jak na razie tym podjarani. Potem będzie z tego 10zł / miesiąc. Hahaha reklamy po 1gr za kilkaset kliknięć... Dobre. Może jednak sie nie wypowiadaj jak nic nie wiesz.

W ogóle to forum jest dobre. Napiszesz coś nie po myśli wielkich bogów to masz albo bana albo warna. Gdzież wolność słowa, swoboda wypowiedzi. Tu jest niemal jak za czasów komunizmu - złe słowo na władzę oznacza śmierć. Dobrze by było jakby tak sie serw spalił i nie było by żadnej kopii zapasowej. Może wtedy ktoś stworzyłby tą strone i forum z logiką i wybrał odpowiednich ludzi do zarządzania.

PS. Za handel loginem i hasłem do konta na forum lecą bany :> ?
GH
Kontakt:

Post autor: GH »

nie powiedział bym czy to taka duża kasa, o ile dobrze pamiętam to za sms'a 2zł (2.44zł z VAT) Oni sami dostają 1 zł, a jeśli Ci się nie podoba nie wysyłaj sms'ów w ogole nie rozumiem takich tematów, każdy chce z czegoś żyć, zarabiać, serwery tanie też nie są. Proste.
Większość z Was to chciała by wszystko za darmo i jeszcze jakby pod nos podsunęli.
Wy to byście chcieli aby najlepiej wszystkie serwisy były za darmo, bez reklam i bez żadnej komercji i w dupie mieć kto i za co opłaca serwery, prawda ?
Zablokowany