Las3k_91 Ldz To tak:
Rowery które podałeś w linkach mają 4-5 lat czyli swoje już pewnie przeszły i mogą okazać się skarbonką bez dna. Dartmoor ma słabe części o czym się już przekonałem, ale obręcze na prawdę są godne polecenia, to że są tanie to nie znaczy, że złe. A jeśli złe, to są s-type nowe na allegro po 70zł. Pedały owszem, też tanie ale mają dobre trzymanie i spokojnie powinny przejeździć jeden sezon. Jak jeździłem na platformach za 19zł to nic im się nie działo, a jak tylko kupiłem wspaniałe HT to już mam luz na tulejce i śrubę bez gwintu (2 miesiące jazdy). Zamiast jakiś badziewnych hydraulików z najniższej półki wolałbym mieć sprawdzone mechaniki i nie mieć problemów, że coś się rozwala itp. A co do storma - napisałbym, że działa lepiej od wszystkich drop-off'ów, dj, 66vf itp ale zaraz obudza się wielcy obrońcy Marcoka, że jak to, rst działa lepiej a to przecież syf jest, a twierdzą tak nie wiedząc nawet jak to działa.
Spaced znasz się lepiej na oponach to poleć coś, ja z oponami miałem mało kontaktu, a wszystkie części które polecałem miałem lub wiem co są warte po doświadczeniach kolegów, a Nokiana mam u siebie, kosztował mnie nowy 50zł i nie mam do niego zastrzeżeń, jedynie mógłby ważyć ze 200g mniej