Zibi, grałeś kiedykolwiek iPhonem ?? Widocznie nie..
SeiK, może warto poczekać na to:
http://www.myapple.pl/czytaj.php?id=108600
Sony PSP porady opinie itp
-
- Kontakt:
Mała zmiana tematu - ale dalej na poziomie konsoli do gier:P
Co wg. was jest "lepsze" (jesli można to okreslic mianem "lepszego) - X-Box 360, czy PS3? Im jestem starszy, tym wygodniej siedzi mi sie na sofie przed TV niż na fotelu przed kompem... a gram i tak tylko w rożnej różności wyścigówki - dla których moj PC staje sie antykiem. A z "doświadczenia" u znajomych stwierdzam, że konsola daje równie dużo "funu" jak PC,a nawet więcej;-)
Co wg. was jest "lepsze" (jesli można to okreslic mianem "lepszego) - X-Box 360, czy PS3? Im jestem starszy, tym wygodniej siedzi mi sie na sofie przed TV niż na fotelu przed kompem... a gram i tak tylko w rożnej różności wyścigówki - dla których moj PC staje sie antykiem. A z "doświadczenia" u znajomych stwierdzam, że konsola daje równie dużo "funu" jak PC,a nawet więcej;-)
www.feel-free.pl
Jeśli zamierzasz grać na orginalach to warto sie zastanowic nad ps3 poniewaz jest lepsze technologicznie a i zyskujesz odtwarzacz blueray. Jednak ze jak wiadomo ps3 nie da sie(a moze raczzej nie opłaca) przerabiac. Z xboxem 360 jest inaczej, teraz juz kazda wersje da się przerobic. Za ps3 przemawia rowniez fakt, ze łącząc sie z internetem nie musisz placic. Usługa sieciowa Xbox Live ma dwie wersje darmowa silver i płatną gold (dzięki ktorej mozna grac po sieci). Jednak ceny gier są chore, hity w okolicach 199zł.
Na allegro można dorwac niektore po 80-100, można tez wymieniac gry w sklepach konsolowych
Sam posiadam x'a i jestem mega zadowolony.
Pozdrower
Na allegro można dorwac niektore po 80-100, można tez wymieniac gry w sklepach konsolowych
Sam posiadam x'a i jestem mega zadowolony.
Pozdrower
www.mudserwis.com