street ale nie na rowerze.
[quote="foghorn"]
ale to jest nic,bo kolejny kumpel dokladnie 2 tygodnie temu kupil sobie PIERWSZY w zyciu motor - yamaha r1,tym ktorzy nie wiedza to powiem 180koni i litr pojemnosci,jak przyjechal do mnie po 5 dniach jazdy i zsiadl to cale kolana mu sie trzesly :/ a motor wyglada jak skurwysyn[/quote]
To ta Yamaha ;) ?
Tobbe's 2005 Yamaha YZF-R1
http://www.bikepics.com/pictures/117128/
ale to jest nic,bo kolejny kumpel dokladnie 2 tygodnie temu kupil sobie PIERWSZY w zyciu motor - yamaha r1,tym ktorzy nie wiedza to powiem 180koni i litr pojemnosci,jak przyjechal do mnie po 5 dniach jazdy i zsiadl to cale kolana mu sie trzesly :/ a motor wyglada jak skurwysyn[/quote]
To ta Yamaha ;) ?
Tobbe's 2005 Yamaha YZF-R1
http://www.bikepics.com/pictures/117128/
ah YAMAHA R1 przepiekny sprzecik :)
co do skakania to powiem tak wiekszosc czołówki FMX na swiecie jezdzi na 250ccm
ale TRAVIS PASTRANA jeszcze max 3 lata temu jezdził na 125ccm i szło mu to bardzo dobrze
sam skakałem na 125 i 250 nie ma tu wikszego znaczenia pojemnosc silnika tylko zawieszenie i waga a 125 i 250 waga praktycznie sie nie róznią
co do skakania to powiem tak wiekszosc czołówki FMX na swiecie jezdzi na 250ccm
ale TRAVIS PASTRANA jeszcze max 3 lata temu jezdził na 125ccm i szło mu to bardzo dobrze
sam skakałem na 125 i 250 nie ma tu wikszego znaczenia pojemnosc silnika tylko zawieszenie i waga a 125 i 250 waga praktycznie sie nie róznią
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
ja nigdy nie jeżdże z pasażerem na motorze. raz jechałem z kolegą na jawce która miała 250ccm na zakręcie nie pocholił sie i tylnie koło zaczęło sie slizgać i na lewo zaczęło kierownice ściągać. na szczęście TYLKO wpadliśmy w rzeke i troche sie poobcierliśmy. jeśli jednoślady to tylko rowery, hulajnogi, skutery i motorowery. jak pierwszy raz jechałem na swojej mz-ce 350ccm tak gazowałem że kask mi z głowy zerwało(był nie zapięty). Jechałem wtedy jakieś 145km/h. jak z niego zszedłem nogi mi się trzęsły jak galareta.
co do topicu to czy jest tu ktoś kto zna sie na hulajnogach lub tak wymiata jak ci z filmu??
co do topicu to czy jest tu ktoś kto zna sie na hulajnogach lub tak wymiata jak ci z filmu??
-
- Kontakt:
Ja bym go chetnie obejrzal gdyby tylko sie dalo go zassac...
Mam tak skonfigurowane lacze ze buffor to mi sie bedzie zapelnial godzine... nie da sie odpalic, nie pytac czemu , tak mam i juz...
Jak ktos zassie to prosze o wysylke albo niech zapoda na serwa ( filmik jest w tempie )
Mam tak skonfigurowane lacze ze buffor to mi sie bedzie zapelnial godzine... nie da sie odpalic, nie pytac czemu , tak mam i juz...
Jak ktos zassie to prosze o wysylke albo niech zapoda na serwa ( filmik jest w tempie )
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com