czyi w sumie dobrze ze nie pojechalem na te zawody....po wypowiedziach mozna sie domysec ze byo ipnie :/ a tak btw. zna ktos jakiegos dobrego specjaiste od kregosupa ? gownie chodzi o jego zwyrodnienia...bo ja szybko sie nie zaczne leczyc to musze zrezygnowac z jazdy :/
Yankes zaznaczasz wszystko od http po .exe i wklejasz do Dapa albo Flashgeta i sie sciaga
p.s. w dzisiejszym expressie pisza o zawodach, Mexyk ma ponad 10 m wg Rygielskiego, to ile w koncu?? aha i byly setki widzow, jak bylo 150 to bedzie dobrze
Bydgoski tor znów wyszczerzył zęby i zebrał spore żniwo:-) To już tradycja. Ja ze swojej strony życze szybkiego powrotu do zdrowia Żabolowi i Diabłowi, nowej korby Zidanowi a Frutisowi tytanowego łańcucha (co by sie nie zrywał).
Choć nie startowałem (praca) to też nie jestem zadowolony z toru ale narzekaniem nic tu nie zdziałamy. Najważniejsze że zawody sie odbyły:-) Mad Machines miało bardzo dobrą koncepcje na zagospodarowanie terenu na stoku w Myślu.Wyszło jak wyszło. Bedziemy starać się aby nasz plan toru został zrealizowany. Pozdro for All riders