[Szklarska poręba] Festiwal - kto śmiga?

dawid1991
Kontakt:

Post autor: dawid1991 »

no ;] my jednak raczej w sobote wbijamy na szrenice :) jak cos to dajcie znac to sie powiekszy ekipe :D my wbijamy na szrenice ekipa chyba 10-osobowa. moze sie zdarzyc ze ktos odpadnie lub przybedzie.

Prusikk aaa no chyba ze tak :D to wszystko tlumaczy :) a nie bylo przypalu ze straza lesna czy innymi tego typu sluzbami ?
Tolek
Kontakt:

Post autor: Tolek »

Ja się podłączam. Skontaktujta się jakoś ze mną :)
www.happynegro.ownlog.com
www.tolek.pinkbike.com
aDHdMichal
Kontakt:

Post autor: aDHdMichal »

Nie orjentujecie sie czy sa jakies zawody DH w kategorii harttrial ??
aDHdMichal
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

tak są. jeśli nic się nie zmieniło to podział jest następujący: hobby full, hobby hardtail, licencja.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Eksploracjapl
Kontakt:

Post autor: Eksploracjapl »

Jezeli wchodzicie na Szrenice z rowerami, to zjazd nartostrada czy droga jest monotonny i nieciekawy. Lepiej zjechac Mokra Sciezka, czesciowo po drewnianych kladkach, do schroniska pod Labskim Szczytem i jakies 100 m ponizej odbic w prawo niebieskim - na poczatek troche lesnych schodow, potem tylko korzenie, kamienie i masa innych atrakcji. A na koniec... zwiedzanie Szklarki za darmo, bo szlak wpada pod wodospad od tylu, omijajac kase:) Polecam kupic mape Karkonoszy za 7 zl, namierzyc trase i sprobowac.
Pozdrawiam

Mozna tez wejsc szutrem pod schronisko omijajac sama Szrenice i skracajac podejscie (jazda rowerem w parku narodowych jest zakazana). Zeby to zrobic trzeba zjezdzajac najlagodniejszym asfaltem z festiwalu do centrum, odbic w prawo zoltym szlakiem na zakrecie kolo Muzeum Dinozaurow.
dawid1991
Kontakt:

Post autor: dawid1991 »

Eksploracjapl thx za info , zobaczymy ktoredy bedziemy jechali ;]
Krzysztoff
Kontakt:

Post autor: Krzysztoff »

Siemka ja planuje w sobote się tam wybrac i bedzie to moj pierwszy wyjazd w gory i zabardzo nie wiem jak to wszystko tam wyglada . Wybralem Szklarska bo mam najblliżej wiec jak by ktos mogl to niech co nieco napisz o co chodzi z ta piątka za wyciag , czy sa jakies trasy wyznaczone zeby sie nie zgubić i czy z czasie festyny można normalnie pośmigac. Będe wdzieczny za wszelkie wskazówki
ODPOWIEDZ