no ;] my jednak raczej w sobote wbijamy na szrenice jak cos to dajcie znac to sie powiekszy ekipe my wbijamy na szrenice ekipa chyba 10-osobowa. moze sie zdarzyc ze ktos odpadnie lub przybedzie.
Prusikk aaa no chyba ze tak to wszystko tlumaczy a nie bylo przypalu ze straza lesna czy innymi tego typu sluzbami ?
Jezeli wchodzicie na Szrenice z rowerami, to zjazd nartostrada czy droga jest monotonny i nieciekawy. Lepiej zjechac Mokra Sciezka, czesciowo po drewnianych kladkach, do schroniska pod Labskim Szczytem i jakies 100 m ponizej odbic w prawo niebieskim - na poczatek troche lesnych schodow, potem tylko korzenie, kamienie i masa innych atrakcji. A na koniec... zwiedzanie Szklarki za darmo, bo szlak wpada pod wodospad od tylu, omijajac kase:) Polecam kupic mape Karkonoszy za 7 zl, namierzyc trase i sprobowac.
Pozdrawiam
Mozna tez wejsc szutrem pod schronisko omijajac sama Szrenice i skracajac podejscie (jazda rowerem w parku narodowych jest zakazana). Zeby to zrobic trzeba zjezdzajac najlagodniejszym asfaltem z festiwalu do centrum, odbic w prawo zoltym szlakiem na zakrecie kolo Muzeum Dinozaurow.
Siemka ja planuje w sobote się tam wybrac i bedzie to moj pierwszy wyjazd w gory i zabardzo nie wiem jak to wszystko tam wyglada . Wybralem Szklarska bo mam najblliżej wiec jak by ktos mogl to niech co nieco napisz o co chodzi z ta piątka za wyciag , czy sa jakies trasy wyznaczone zeby sie nie zgubić i czy z czasie festyny można normalnie pośmigac. Będe wdzieczny za wszelkie wskazówki