fundacja promocji kolarstwa eks..

redrock
Kontakt:

Post autor: redrock »

Sory kubas ale przeoczyłem twoje rozpiski na temat organizacji tego :P Myśle że to całkiem wporzo pomysł. Tylko trzeba by o tym powiadomić jak najwięcej bajkerów choćby z wawy i na żywo to obgadać. Np zrobić gigantyczną ustawke w jakimś charakterystycznym miejscu i wtedy pokombinować bo coraz mniej ludzi bierze ti forum na poważnie. Można by zacząć drukować jakieś undergroundowe ulotki albo zgłosić sie do zarządu dh-złomu o umieszczenie info. To przynajmniej wyglądało by na jakąś organizację o nie jeden topic o marzeniach bajkerów w polsce :/ Ogłosić coś takiego chociażby na masie krytycznej bo tam też troche dualowców jeździ żeby sie spotkać. Także możliwości są. Ja mam główny problem że nie znam sie na takich interesach, nie mam do tego głowy, a po za tym jestem jeszcze nie pełnoletni. Jeśli Ty masz jush jakiś fajny pomysł to prośba przynajmniej o spróbowanie czegoś takiego. I opisz dokłądniej co gdzie i jak i spróbuj to jakoś rozplanować.
Inicjatywa to nie wszystko :/
Ale życze powodzenia i jak będziesz potrzebował pomocy to możesz na mnie liczyć :)

Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
ODPOWIEDZ