Crazy bike ride in city Szalona jazda rowerem między ludźmi

Uciu
Kontakt:

Post autor: Uciu »

Ci goście to jakieś pseudoPro. Niech sobie na zawody jadą a nie niszczą reputacje normalnych rowerzystów.
Pablo666
Kontakt:

Post autor: Pablo666 »

LestatBiker Niestety my bikerzy musiamy wszystko sami zalatwic..bo do psow to nawet nie ma po co sie zglaszac bo zamiast tych co lamia prawo(sciezka rowerowa jest dla rowerow) spisac to sie do nas dopie***

No ale coz to w koncu jest tylko durna polska.
B.Z.
Kontakt:

Post autor: B.Z. »

Ci goście to jakieś pseudoPro. Niech sobie na zawody jadą a nie niszczą reputacje normalnych rowerzystów.
No właśnie na dowolnych zawodach to by momoentalnie nabawili się takich kompleksów,ze by się pochlastali. Przecież oni nie umieją jeździć... Właśnie dlatego nie rozumiem czym oni właściwie się chcieli pochwalić, chyba tylko i wyłącznie skrajnym brakiem wyobraźni .
PlanetX
Kontakt:

Post autor: PlanetX »

Mówiąc szczerze, to gdybym ja został potrącony przez rowerzystę bawiącego się w "wyczynowe jeżdżenie", to mordę bym oklepał i wyrzutów sumienia bym nie miał, bo jeśli chce się jeździć to przykro mi, ale bezpieczeństwo osób trzecich najważniejsze.

Pozdrowienia dla streetowców ;)
http://www.pinkbike.com/photo/5067199/?s5 - 2010 season
cepa
Kontakt:

Post autor: cepa »

eee z igly widly :S w miescie czasem sie nie da inaczej jechac :P imho trzeba zachowac jako taka ostroznosc i nikomu sie nic nie stanie :S
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

"Daj kamienia!" :mrgreen:
Sam tak nie jeźdżę i nienawidzę jak ktoś tak mnie mija...
Chłopacy usuwają komenty pod filmem, szkoda :(
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

1. Debilizm do n-tej potegi i tyle
2. Koles z filmiki "jestem hardcorem" zrobilby krzywde tylko sobie w momencie gdyby cos poszlo nie tak, a tutaj ? Zeby niektorym lepiej uzmyslowic wielkosc glupoty napisze :

idziecie sobie z kims z rodziny lub z dziewczyna/chlopakiem i nagle taki jegomosc wpada na was czego skutkiem jest ze osoba obok upada na beton i doznaje jakiegos urazu. W najlepszym przypadku bedzie to siniak i zadrapanie a w najgorszym kalectwo lub smierc. MA SA KRA
3. Sam bylem swiadkiem jak 5ciu typkow na rowerkach jechali glowna ulica mego miasta z wyznaczonym miejscem poruszania sie dla riksz, rowerow itd. ALE NIEEEE oni smigali miedzy ludzmi do czasu az nie potracili jakiej dziewczyny. Okazalo sie ze to laska jednego z dwoch dresow przez duze D. Syndrom silki, sterydow itd zlapal typa i nie bylo przebacz. 4 kolegos sie wrocilo popyskowalo popyskowalo z 2 dostalo w mazak i sie skonczylo chojraczenie. Tak jak nie znosze drechow tak mialem ochote podleciec i im pomoc klepac tych pseudo bikerow.
4. Dla mnie takie akcje to mega bezmyslnosc, buractwo, prostactwo. Zrozumialbym gdyby to byl filmik nakrecony przez kuriera chcacego pokkazac w jakich warunkach im przyszlo pracowac i jak ciezko jest sie przecisnac w centrum miasta miedzy ludzmi i samochodami. NO ale cos takiego ? ZENADA
5. Jak czytam komenty pod filmem i obserwuje chojractwo tych kolesi to mam ochote jechac na ustawke. Takich cwaniakow zza ekranu komputera powinno sie sprowadzac do parteru albo pozbawiac dozywotnio internetu
n0 ridE n0 fUN
speedy
Kontakt:

Post autor: speedy »

3,143k4r2 pisze:5. Jak czytam komenty pod filmem i obserwuje chojractwo tych kolesi to mam ochote jechac na ustawke. Takich cwaniakow zza ekranu komputera powinno sie sprowadzac do parteru albo pozbawiac dozywotnio internetu
haha:) normalnie to samo miałem na myśli, nawet napisałem to kolesiowi w komencie, ale mnie zblokował i usunął koment:DTakie z nich cwaniaki, a jak ktos im napisze słowa krytyki to komentarze usuwają....
Kramon
Kontakt:

Post autor: Kramon »

szkoda że niemożna zajebać u serowi przez monitor na YT...
B.Z.
Kontakt:

Post autor: B.Z. »

eee z igly widly :S w miescie czasem sie nie da inaczej jechac :P imho trzeba zachowac jako taka ostroznosc i nikomu sie nic nie stanie :S

No właśnie, jako taka ostrożność. Tutaj własnie nie ma w ogóle ostrożności. Na szczęście nie ma też szybkości, więc jak w kogoś przywali to nie mocno i dużej krzywdy nie zrobi, ale i tak jak bym zobaczył gdzies te rowery to bym opony poprzecinał...
wojteqpiotrowski
Kontakt:

Post autor: wojteqpiotrowski »

moim zdaniem taka jazda to przejaw skrajnego debilizmu, uważam ze policaj pownna łapać takich idiotów i dopierdzialc takie mandaty zeby sie z muzgiem nie pozbierali. Problem niestety jest o tyle gorszy ze sprawa nie dotyczy wyłacznie kolesi z fimiku ktorzy robia to dla zabawy tylko dużej czesci z nas, wielu bikerow jezdzi z miejscowki do domu po chodnikach w taki albo i gorszy sposob jak na filmiku, wielu nawet sie tutaj ujawniło nie potepiajac tego typu zachowań, nie dziwie sie temu wcale ze społeczeństwo tak negatywnie odbiera nasza społecznosc skoro gdzie sie nie pojawimy to jest kwas, w miescie lipa, w górach neptycy wyzywaja turystów i obsługe wyciagow, wszedzie jest jakis problem...
[s]avid elixir R komplet igła 500pln+[b]FOX 40rc2 nowy 3000pln[/b]
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

Wiecie co panowie? pośmigajcie tak po chodniku w ff i reszcie osprzętu bojowego, i dopiero zobaczycie, jaką adrenaline daje takie dh między ludźmi(najlepiej na schodach xD) Ruchome drzewa poprostu, to jest zajebiste urozmaicenie menu freeridera, warto zrobić tak od czasu do czasu. Osobiscie wyznawałem zasadę że mój rower nie bedzie przebierał, gdy wpadnie w hołoty tłum. A policja i tak nas nie połapie i tak, bo mają ważniejsze sprawy (jak zwykle) niż uganianie się za wariatami w kaskach, śmigałem tak codzień po mieście, i jakoś jeszcze nikt zażaleń na policję w tym kierunku nie składał. Hulaj dusza, piekła nie ma, poprostu.
Back in black
cepa
Kontakt:

Post autor: cepa »

LestatBiker pisze:A policja i tak nas nie połapie i tak, bo mają ważniejsze sprawy (jak zwykle) niż uganianie się za wariatami w kaskach, śmigałem tak codzień po mieście, i jakoś jeszcze nikt zażaleń na policję w tym kierunku nie składał.
pod galeria krakowska lapia :D ale konczy sie na postraszeniu i przeszukaniu :D
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

LestatBiker, spróbuj tak w Łodzi, dostaniesz zaraz w ten głupi łeb... :evil:
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

LestatBiker jesli to nie jest ironia to na prawde mnie przerazasz...
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Skończeni kretyni, nie chcę myśleć co by się stało jakby wybiegło jakieś dziecko. Znajomy zjeżdzał szeroką alejką spod kopca Kościuszki i dziecko wybieglo mu pod koła. Nie jechał zbyt szybko i dziecko nie odniosło obrażeń, oprócz małego zadrapania, ale sprawa i tak skończyła się w sądzie. Zdecydowanie nie warto szaleć po chodnikach, jeszcze tak zatłoczonych...
ODPOWIEDZ