Boxxer race 2010 vs 888 rc3 2009
-
- Kontakt:
Damian04 pisze:Ważę 75kg i zastanawiam sie co tu zrobić zeby te 888 były bardziej miękkie ?!? Jeżdżąc po trawniku i uginając amor najwięcej udało mi sie wbić około 15cm :/ na trasie gdy zaliczyłem dośc dużego dziobaka to ugiął sie około 18... Tak więc lipa...
Faktycznie lipa, zamykasz na plaskim 75 % skoku amora hehehe
Ciekawe kiedy sporo osob pojmie ze amor dh nie moze plywac jak glupi i przy pierwszym ugieciu czy hamowaniu nurkowac prawie do konca ,,
-
- Kontakt:
już wcześniej zaznaczyłem ze seryjny WC mi nie odpowiada ponieważ, jak to ująłeś, mam źle dobrana sprężye. Tylko ze we wcześniejszych modelach ktore miałem nie zmieniałem sprężyny, te seryjne jak najbardziej mi dopowiadały... i dlatego śie dziwię, dlaczego marzocchi wsadziło tak twarde sprężyny (jak dla mnie) do "seryjnego" 888 wc. I to nie jest tylko taka moja fanabelia, już spotkałem sie z wieloma osobami którzy podzielają moje zdanie co do nowego modelu WC :PDamian04 pisze:A te WC to nie był mój szczyt marzeń, tylko miałem go w rowerze który zakupiłem i teraźniejsza praca amora zdecydowanie mi nie odpowiada, (ze względu na sprężynę) :P
SELL OGARNIJ! --->http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25075252
GgG nie sądze ze przy miększej sprężynie bede dobijał amor :P gdyby nawet to zawsze moza podkręć kompresje. W tej chwili ósemki mam tak ustawione zeby były jak najmiększe, ale i tak pod moja wage są zdecydowanie za twarde ;/ Ale tak jak pisałem wcześniej, nie mam zamiaru dawać 1000zł za sprężynę, takie rozwiązanie w ogóle nie wchodzi w grę. Dlatego pytam, czy da sie jakoś zmiękczyć te 888 nie wymieniają sprężyny? Czy wymiana oleju da pozytywny skutek ?
SELL OGARNIJ! --->http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25075252