Kółko przednie

Wujek_Ray
Kontakt:

Post autor: Wujek_Ray »

Czytam ten temat i powiem tak co do tych kół: jedni mówią że single track i double track to gówno i nie warto czegoś takiego kupować a drugi powie że nie ma lepszych kół od tych i że są niedozakatowania . Ja powiem tak: Mam single tracka z przodu i double tracka z tyły na szprychach DT i piaście NS roller i nie ma mowy o jakim kolwiek uszkodzeniu. Oby dwa koła były raz centrowane ( rok temu) i to z mojej winy ( mocne uderzenie boczne ) ale i tak ta centra wynosiła 3-4 mm. Więc jak dla mnie to koła wymiatają.Więc ja je polecam na 100%, ale najlepiej to kup sobie koła jakie chcesz bo jedni mówią tak a drudzy tak. Ja Ci mówię że te koła są niedozakatowania a inny powie że skoczył z krawężnika i je połamał ( już się kiedyś z takim komentarzem spotkałem)
Pzdr
Slopstyler
Kontakt:

Post autor: Slopstyler »

blackdemon To sobie pożycz od kogoś koło, którego obręcz waży poniżej 600g i zobacz co kręci się lżej i co lepiej przyśpiesza.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10861186
Irion
Kontakt:

Post autor: Irion »

Ja jezdze na S type z przodu i z tylu (jeden z modeli MTX) i gdy zalozylem nowa, mniej wazaca opone to powiem ze dla mnie to te kola sa lekkie, tez na poczatku nie wiedzialem co wybrac ale S type to cos po miedzy Single Trackami a Double Trackami, ja je sobie chwale bo kilka powaznych niedolotow zaliczylem i niema centry, no chyba ze tam 1 mm...
ODPOWIEDZ