Rama od 800 do 1100 zetów

-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

no dangerous mike jest zajebisty ... naprawde polecam bardzo fajnei sie skacze jest skretny i wogole spoko ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
CrMo
Kontakt:

Post autor: CrMo »

ej no ale ni kupie cocka bo za duzo kosztuje i jest w pizdu cieżki to jest raz... po drugie stretlegal fajny ładny ale w pizdu ciezki! a nei wiem co macie do ptpulla pzrecierz np kosmos go ma i jakoś nei nazreka (chyba) a che wreszcie kupić coś tepsiejkszego od dragstara
Balet on da bike
wujo
Kontakt:

Post autor: wujo »

witaj! miałem juz mnustwo sztywniaków pod dupa ;-) ( czyt. na wielu jeździłem) i wierz mi nie ma laepszego sztywniaka niż Spec p1 ,p2 ,p3 rama jest ta sama, są to mega wypaśne ramki zwrotne w powietrzu jak h.. i myśle że za tą kwotę jaką masz kupisz ta ramke a spec bije wszystkie sztywniaki nawet te za kosmiczna kase jak na hardtaile (pomijając santa cruza cameleona bo to juz wogóle jest baja ale cena też baja) jeździ sie na tej ramce wprost cudnie!!! a jeszcze wporzo jest gt moto u mnie w okolicy jest jeden taki i moge sie zapytać kolesi czy by sprzedał ten gt też jest wypasik!! pozdrawiam!!
P.S zdala sie trzymaj od polskich marek: DC , DM , da bomb!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=54678
CrMo
Kontakt:

ojej ale ile kposztuje specialized? i czym one sie różnią od siebie!?
Balet on da bike
hofmen
Kontakt:

Post autor: hofmen »

[quote="wujo"]witaj! miałem juz mnustwo sztywniaków pod dupa ;-) ( czyt. na wielu jeździłem) i wierz mi nie ma laepszego sztywniaka niż Spec p1 ,p2 ,p3 rama jest ta sama, są to mega wypaśne ramki zwrotne w powietrzu jak h.. i myśle że za tą kwotę jaką masz kupisz ta ramke a spec bije wszystkie sztywniaki nawet te za kosmiczna kase jak na hardtaile (pomijając santa cruza cameleona bo to juz wogóle jest baja ale cena też baja) jeździ sie na tej ramce wprost cudnie!!! a jeszcze wporzo jest gt moto u mnie w okolicy jest jeden taki i moge sie zapytać kolesi czy by sprzedał ten gt też jest wypasik!! pozdrawiam!!
P.S zdala sie trzymaj od polskich marek: DC , DM , da bomb!![/quote]

1. 415 krotki ??? no to co powiedz na moje 390mm

2. owszem spece sa fajne itp itd, ale jezdzilem na p1 long i jakas hujowa ta geometria, i te haki jakies biedne , dobrze sie kola nie da napiac(mala regulacja).
spece miekkie sa, kumpel ostatnio od jakies pierdoly wgniotl gorna rure.

mysle ze streetlegalik bylby dobry, chociaz nie przepadam za nimi

Pzdr
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
barTiq
Kontakt:

Post autor: barTiq »

od kiedy da bomb to polska marka? ja bym chyba kupil treka bruisera ramka jak dla mnie miodzio :) jak bedzi gdzies na sprzedaz niebieska ( taka jak byla w buiserze two '03 ) to biore od reki :P
michalsob
Kontakt:

Post autor: michalsob »

Mam nowego Pitbulla 14 cali malowany w błyskawice plus stery daBomb da rection (159zł) wszystko za 1100zł POZDRO
michalsob
Kontakt:

Post autor: michalsob »

kontak do ramy pitbula gg:1791130 tel604274179 mail jazon12@wp.pl
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

foghorn a to od kiedy nie mozna wyrazic swego zdania, bo wg mnie 415 TO BARDZO KROTKI TROJKĄT, jak dla mnie za krotki, czasami mozna niezle na plecy ale co ciebie to obchidzi, przeciez jestes najlepszy, widze wiesniakow pelno na forum (co do strony to dziala tylko nie jest skonczona, bo niektorzy czasem pracują i nie mają czasu),
nsx jest dobrą ramką ale nie zauwazyles chyba ze wazy cos kolo TONY, a to troche duzo, mi sie poprostu ramki dc podobają, tak sie sklada ze mam teraz pare ramek w domu, zarowno DC jak i streetlegala i jakos nsx dla mnie jest o wiele zaciezki !!!!

ale widze ze ty jestes najmądrzejszy wiec sie spieral nie bede
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

Ramy z poziomymi hakami mają tą zaletę że sobie ustawiasz 410-440 np. a jak chcesz krótsze a haki są grube, to sobie modyfikujesz na 380 Pogłebiajac dropout (uwaga gwarancja!).

Jak ktoś chce da bomba to tylko cr8 nigdy cr8bmx- są zje...zepsute i pekaja same na główkach i na podsiodłowej przy łączeniu z gónymi widełkami. Cr8 nie wiem, ale główkę ma lepsza, ale podsiodłowa rurka pewnie też taka cienka- mi sie w w obu ramkach odspawały lub zaczęły odpadać tylnie widełki.
dupa.
ABBATOIR
Kontakt:

Post autor: ABBATOIR »

jak pojezdze na streetlegalu to powiem co o niej mysle narazie nie moge sie przyzwyczaic do krotkiego trojkata...
powiem ci tyle ze mialem pitbulla i wiecej nie kupilbym tego g..owna! ladnie wyglada i nic pozat ym
NIE MAM DUZEGO CZARNEGO ROWERU :(
foghorn
Kontakt:

Post autor: foghorn »

krabol nie unos sie tak...I'M SORRY :)

nie no bo poprostu jezdzilem na 400mm i to jest hardcore :) i dlatego hofmen ze swoim 390mm mnie rozpierd ala :O jak jezdzilem na 400mm to bardzo trudno bylo mi ladowac z tych wiekszych schodow i gapow :/ praktycznie zawsze rower mi ladowal w pionowej pozycji :/

teraz jak jezdze na 415mm a przesiadlem sie z 425mm to jeszdzi sie bardzo latwo,naprawde nie przewaza do tylu

przedwczoraj porzyczylem od kumple waspa z 400mm i mysllem ze sie zabije na tym rowerze,stad moj post ze 415 jest ok

Sorry ze cie urazilem,nie bylo to moim celem,chodz faktycznie moglo to tak wygladac
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
Koshal
Kontakt:

Post autor: Koshal »

heh.. a co dopiero 380mm :]
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

po pierwsze to rama duncon cock mozesz wyrwac nawet za 1000zł na llegro jak bedziesz mial szczescie a po za tym nie chrzan ze jest ciezka. moze i troche wazy ale na pewno nie za duzo
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

chodziło mi o norco 4hun. wypas jest. sorry, że link nie działa. wczoraj jeszcze działał;/
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
Lectus
Kontakt:

Post autor: Lectus »

bierz streetlegala super sie jezdzi tylko ciezki rower bardzo
.................................. nic :/
CrMo
Kontakt:

ale jakoś np kosmos (wiecie kto to pzrynajmneij? ma pitbuta ale chba duo i jaokś nei szłyszląme rzeby nazrekał psestanncie pwierdoliśo dlugosciach w wszstkich postach i o ty ze pitbul zły...
Balet on da bike
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

co do wagi to cock (teraz nowa wersja ma inne haki w koncu :D) waży 3,2 kilo a nsx z tego co wiem to wazy 3,8 wiec MALA roznica :d
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

" a nsx z tego co wiem to wazy 3,8"

no no...

to źle wiesz.

zresztą waga... who cares?

jak ktos nie umie jezdzic na ciezkim rowerze, na lekkim tez nie bedzie umial. i na odwrot
ODPOWIEDZ