Rama od 800 do 1100 zetów
-
- Kontakt:
witaj! miałem juz mnustwo sztywniaków pod dupa ;-) ( czyt. na wielu jeździłem) i wierz mi nie ma laepszego sztywniaka niż Spec p1 ,p2 ,p3 rama jest ta sama, są to mega wypaśne ramki zwrotne w powietrzu jak h.. i myśle że za tą kwotę jaką masz kupisz ta ramke a spec bije wszystkie sztywniaki nawet te za kosmiczna kase jak na hardtaile (pomijając santa cruza cameleona bo to juz wogóle jest baja ale cena też baja) jeździ sie na tej ramce wprost cudnie!!! a jeszcze wporzo jest gt moto u mnie w okolicy jest jeden taki i moge sie zapytać kolesi czy by sprzedał ten gt też jest wypasik!! pozdrawiam!!
P.S zdala sie trzymaj od polskich marek: DC , DM , da bomb!!
P.S zdala sie trzymaj od polskich marek: DC , DM , da bomb!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=54678
[quote="wujo"]witaj! miałem juz mnustwo sztywniaków pod dupa ;-) ( czyt. na wielu jeździłem) i wierz mi nie ma laepszego sztywniaka niż Spec p1 ,p2 ,p3 rama jest ta sama, są to mega wypaśne ramki zwrotne w powietrzu jak h.. i myśle że za tą kwotę jaką masz kupisz ta ramke a spec bije wszystkie sztywniaki nawet te za kosmiczna kase jak na hardtaile (pomijając santa cruza cameleona bo to juz wogóle jest baja ale cena też baja) jeździ sie na tej ramce wprost cudnie!!! a jeszcze wporzo jest gt moto u mnie w okolicy jest jeden taki i moge sie zapytać kolesi czy by sprzedał ten gt też jest wypasik!! pozdrawiam!!
P.S zdala sie trzymaj od polskich marek: DC , DM , da bomb!![/quote]
1. 415 krotki ??? no to co powiedz na moje 390mm
2. owszem spece sa fajne itp itd, ale jezdzilem na p1 long i jakas hujowa ta geometria, i te haki jakies biedne , dobrze sie kola nie da napiac(mala regulacja).
spece miekkie sa, kumpel ostatnio od jakies pierdoly wgniotl gorna rure.
mysle ze streetlegalik bylby dobry, chociaz nie przepadam za nimi
Pzdr
P.S zdala sie trzymaj od polskich marek: DC , DM , da bomb!![/quote]
1. 415 krotki ??? no to co powiedz na moje 390mm
2. owszem spece sa fajne itp itd, ale jezdzilem na p1 long i jakas hujowa ta geometria, i te haki jakies biedne , dobrze sie kola nie da napiac(mala regulacja).
spece miekkie sa, kumpel ostatnio od jakies pierdoly wgniotl gorna rure.
mysle ze streetlegalik bylby dobry, chociaz nie przepadam za nimi
Pzdr
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
kontak do ramy pitbula gg:1791130 tel604274179 mail jazon12@wp.pl
foghorn a to od kiedy nie mozna wyrazic swego zdania, bo wg mnie 415 TO BARDZO KROTKI TROJKĄT, jak dla mnie za krotki, czasami mozna niezle na plecy ale co ciebie to obchidzi, przeciez jestes najlepszy, widze wiesniakow pelno na forum (co do strony to dziala tylko nie jest skonczona, bo niektorzy czasem pracują i nie mają czasu),
nsx jest dobrą ramką ale nie zauwazyles chyba ze wazy cos kolo TONY, a to troche duzo, mi sie poprostu ramki dc podobają, tak sie sklada ze mam teraz pare ramek w domu, zarowno DC jak i streetlegala i jakos nsx dla mnie jest o wiele zaciezki !!!!
ale widze ze ty jestes najmądrzejszy wiec sie spieral nie bede
nsx jest dobrą ramką ale nie zauwazyles chyba ze wazy cos kolo TONY, a to troche duzo, mi sie poprostu ramki dc podobają, tak sie sklada ze mam teraz pare ramek w domu, zarowno DC jak i streetlegala i jakos nsx dla mnie jest o wiele zaciezki !!!!
ale widze ze ty jestes najmądrzejszy wiec sie spieral nie bede
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
Ramy z poziomymi hakami mają tą zaletę że sobie ustawiasz 410-440 np. a jak chcesz krótsze a haki są grube, to sobie modyfikujesz na 380 Pogłebiajac dropout (uwaga gwarancja!).
Jak ktoś chce da bomba to tylko cr8 nigdy cr8bmx- są zje...zepsute i pekaja same na główkach i na podsiodłowej przy łączeniu z gónymi widełkami. Cr8 nie wiem, ale główkę ma lepsza, ale podsiodłowa rurka pewnie też taka cienka- mi sie w w obu ramkach odspawały lub zaczęły odpadać tylnie widełki.
Jak ktoś chce da bomba to tylko cr8 nigdy cr8bmx- są zje...zepsute i pekaja same na główkach i na podsiodłowej przy łączeniu z gónymi widełkami. Cr8 nie wiem, ale główkę ma lepsza, ale podsiodłowa rurka pewnie też taka cienka- mi sie w w obu ramkach odspawały lub zaczęły odpadać tylnie widełki.
dupa.
krabol nie unos sie tak...I'M SORRY :)
nie no bo poprostu jezdzilem na 400mm i to jest hardcore :) i dlatego hofmen ze swoim 390mm mnie rozpierd ala :O jak jezdzilem na 400mm to bardzo trudno bylo mi ladowac z tych wiekszych schodow i gapow :/ praktycznie zawsze rower mi ladowal w pionowej pozycji :/
teraz jak jezdze na 415mm a przesiadlem sie z 425mm to jeszdzi sie bardzo latwo,naprawde nie przewaza do tylu
przedwczoraj porzyczylem od kumple waspa z 400mm i mysllem ze sie zabije na tym rowerze,stad moj post ze 415 jest ok
Sorry ze cie urazilem,nie bylo to moim celem,chodz faktycznie moglo to tak wygladac
nie no bo poprostu jezdzilem na 400mm i to jest hardcore :) i dlatego hofmen ze swoim 390mm mnie rozpierd ala :O jak jezdzilem na 400mm to bardzo trudno bylo mi ladowac z tych wiekszych schodow i gapow :/ praktycznie zawsze rower mi ladowal w pionowej pozycji :/
teraz jak jezdze na 415mm a przesiadlem sie z 425mm to jeszdzi sie bardzo latwo,naprawde nie przewaza do tylu
przedwczoraj porzyczylem od kumple waspa z 400mm i mysllem ze sie zabije na tym rowerze,stad moj post ze 415 jest ok
Sorry ze cie urazilem,nie bylo to moim celem,chodz faktycznie moglo to tak wygladac
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970