Stery maszynowe
Bombell chodzi o to, że dolna miska wchodzi mi zbyt łatwo w ramę, mogę ją włożyć i wyjąć palcami, co jest chyba przyczyną stukania np. po skoku.
Stąd pomysł żeby założyć długie, może wtedy trzeba będzie nabić tą dolną a co za tym idzie, może wyeliminuje w ten sposób stukanie.
Od razu mówię, że mogę bez problemu w główkę nabić długie miski.
Stąd pomysł żeby założyć długie, może wtedy trzeba będzie nabić tą dolną a co za tym idzie, może wyeliminuje w ten sposób stukanie.
Od razu mówię, że mogę bez problemu w główkę nabić długie miski.
PeeJey No to masz rozbitą główkę kolego. Długie miski nie koniecznie muszą rozwiązać problem bo zależy jak mocno jest rozbita. Pomóc może także Toplock bo kiedyś kumpel z rozwaloną główką tak przez chwile jeździł.
Ale tak czy siak zmiana ramy się szykuje. Wręcz może nawet i sensowniej będzie nie kupować sterów i Toplocka tylko na ramę zostawić i przez zimę pozbierać. Zależy też o jakiej klasie ramy mówimy.
Ale tak czy siak zmiana ramy się szykuje. Wręcz może nawet i sensowniej będzie nie kupować sterów i Toplocka tylko na ramę zostawić i przez zimę pozbierać. Zależy też o jakiej klasie ramy mówimy.