Jezken MK1 Proto
Schodek taaa, pamietam twoje historie o jezdzie bez napinacza, lacucha, pedałow czy nawet bez roweru. Mierz na jednym zawodniku to bardziej miarodajne mysle bedzie( np. u siebie wez przejazd bez krecenia i z kreceniem), nie kazdy ma tak łatwo, ze pół lata moze na wakacjach spedzic(bo nigdzie nie pisalem, ze krecac bede szybszy od ciebie...)
Spaced chodzi mi raczej o to że i tak większość ma nadprędkość i częściej hamuje niż dokręca
a co do napinacza to obecnie go nie mam i łańcuch mi spada dopiero gdy popełnie makabryczny błąd na trasie , a przy dobrej płynnej jezdzie nie spada...Rozumiem Norbert że ty kąsasz wszystkie biegi w kasecie i zamykasz zawsze napęd na trasie ?? Ja jakoś często nie kręcę na trasie a często nawet łąńcucha nie mam... na tym poziomie co śmigamy to częściej hamujemy niż dokręcamy :0
Pozdro

Pozdro
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Spaced jeśli nie masz siły na kręcenie to zacznij pompować
mniej się zdyszysz a czas poprawisz !! zapewniam Cię że można miec dobry czas bez dokręcania, nawet można objazdami skocznie pokonac i logowac się wysoko...jazda ma wiele składowych a nie tylko kręcenie
i zmiana biegów
sora za OT

sora za OT
http://www.gravitycamp.pl
Schodek ten zielony kolor pod nickiem nie znaczy, ze nie ogarniam
Takie rzeczy to wiem i pompuje ale trzeba dorobic siły ale to niewazne, na gg pogadac mozna 
A co do wygladu to mnie to w sumie ryba, jak ludzie chca dla wygladu kupowac to niech to robia ale jak bike bedzie dobry to znajdzie grupe nabywcza tak czy inaczej.

A co do wygladu to mnie to w sumie ryba, jak ludzie chca dla wygladu kupowac to niech to robia ale jak bike bedzie dobry to znajdzie grupe nabywcza tak czy inaczej.