Folia przeżroczysta ochrona gdzie ??
-
- Kontakt:
Miesiąc temu kupiłem użwanego RMX-a i były na niej jeszcze fabryczne naklejki/folia ochronna i muszę przyznać, że spełnia to zadanie... Wprawdzie nie miałem okazji jeszcze na niej jeździć bo na ulicach tony śniegu, ale w miejscach gdzie jest ta folia nie ma wiele obić. Foli nie było tylko na wahaczu oraz pod mufą... A gość od którego ją kupiłem jeździł na tej ramie jakieś dwa lata i wizualnie dalej wygląda ładnie.
Jeśli to nie kosztuje tak dużo, albo można się poskładać na taką folie w kilka osób, to moim zdaniem warto to kupić i obkleić tym rower żeby np. w przyszłości sprzedać ramkę w dobrej cenie ze względu na jej stan wizualny...
Jeśli to nie kosztuje tak dużo, albo można się poskładać na taką folie w kilka osób, to moim zdaniem warto to kupić i obkleić tym rower żeby np. w przyszłości sprzedać ramkę w dobrej cenie ze względu na jej stan wizualny...
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
Hahaha , uśmiałem się z samego rana że szok - za ciężkieDxx pisze:bamix71 napisał:
Dxx...tam gdzie masz łańcuch to zakładasz opona,dętka+zipy lub jakiś chain stay protector
za ciężkie i nie wygląda estetycznie

Dxx pisze:bamix71 napisał:
Dxx...tam gdzie masz łańcuch to zakładasz opona,dętka+zipy lub jakiś chain stay protector
yyy.....Przepraszam bardzo, ale to ma chronić czy wyglądać?Bo wątpię żeby folia dobrze ochroniła rame przed obiciami łańcucha.No chyba że się jeździ turystyczne.
A że ciężkie?Proszę cię, ile 50gram więcej?

-
- Kontakt:
http://allegro.pl/item919099237_naklejk ... hield.html
bardzo prosze. przezroczyste naklejki na rame chroniaca ją przed otarciami od pancerzy i odpryskami od kamieni.
bardzo prosze. przezroczyste naklejki na rame chroniaca ją przed otarciami od pancerzy i odpryskami od kamieni.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
KaczorAC1 speedy AdiFreerider blackdemon
tak bardzo szukacie powodu by docinać lub tak się przyzwyczailiście do panującego tutaj trendu że nie zauważacie ":)" i szczypty ironii... przecież to było jasne że gdy napisze o kilku gramach ktoś się odezwie ... ;/
bez urazy.
tak bardzo szukacie powodu by docinać lub tak się przyzwyczailiście do panującego tutaj trendu że nie zauważacie ":)" i szczypty ironii... przecież to było jasne że gdy napisze o kilku gramach ktoś się odezwie ... ;/
bez urazy.
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Ja nie szukam powodu żeby się doczepić.Po prostu wydawało mi się to dziwne:)Dxx pisze:
KaczorAC1 speedy AdiFreerider blackdemon
tak bardzo szukacie powodu by docinać lub tak się przyzwyczailiście do panującego tutaj trendu że nie zauważacie "Smile" i szczypty ironii... przecież to było jasne że gdy napisze o kilku gramach ktoś się odezwie ... ;/
bez urazy.