a mnie mimo mozilli notorycznie wylogowuje, żeby mnie nie wylogowało to muszę do tematu iść po kolei, najpierw wejść w dział a dopiero potem w temat...
u mnie (niewiem jak na kompie bo teraz siedze na telu) brakuje okienka do odpowiedzi na temat (tego na dole pod wszystkimi postami na stronie) i niestety
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1584: include(./includes/prime_warnings.php): failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1584: include(): Failed opening './includes/prime_warnings.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear')
Generalnie tymi samymi danymi logujesz się do forum jak i do głównej strony.
Jeśli zalogujesz się na główną, to powinno zadziałać auto logowanie na forum.
Jeśli chodzi o avatary to są na razie aktywne na stronie głównej.
Avatary synchronizują się między forum i stroną,
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1584: include(./includes/prime_warnings.php): failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1584: include(): Failed opening './includes/prime_warnings.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear')
Mam ten sam problem jak kolega wyżej, odpowiadam na tematy "załącz plik"... Poczułem się jak ****** szukając godzinę sposobu na wypowiedzenie się w wątku
Informacja
Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział.
Dlaczego do niektórych działów i tematów nie mogę wejść a inni mogą ?
I czy w końcu ktoś zmieni ten irytujacy pomarańczowy jaskrawy kolor na głównej przy odsyłaczach ? Nie razi was to w oczy ??
Serio na białym tle tego sie odczytać nie da...
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)