Piszę z własnej opinii. Nie miałem okazji testować Totema, jedynie go widziałem na żywo i jak dla mnie golenie 40mm w jedno półce to przesada. To by było na tyle. Wcale nie krytykuje tego totema, bo pewnie jest to dobry amortyzator. Ja jednak wolę sprawdzone konstrukcje. A teraz pytanie do osób znających się na rzeczy.KefirQn pisze:
a co ty mistrzu oczekujesz od amora 1 półkowego z goleniami 40 mm ? ze to będzie amorek z 28 mm super lekki....Jestem ciekaw czy w ogóle jeździłeś na totemie ? czy tylko piszesz to co wyczytałeś na żenu
Oczywiste że Totem, śmiem twierdzić że Totem lepiej pracuje od 66 rc2x. Tak jak pisze Schodek są przeciwnicy i zwolennicy lecz większość osób np. jeździła tylko na 66 rc2x a uginała Totema na parkingu u kolegów. Miałem oba amortyzatory i naprawdę Totem lepiej pracuje a że wymaga serwisu, cóż, nie pochłania to dużo czasu a odwdzięcza się za to ładną pracą.D4X pisze:Co jest lepsze Totem czy 66 RC3 z 2008r ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości