[KaczorAC1] Intense Uzzi VPX + Fox 40 RC2

Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

KaczorAC1 czyli jednak lejesz słabe paliwko do swojej ferrarki :mrgreen:

Ale widzę że jednak mamy o czym pogadać, czy o linkach czy o muzyce...a to że mylisz Volta z Watem to inny temat :twisted:

maszynka spoko tylko czemu takie pancerne koła ?? sporo masy pochłaniają
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
KaczorAC1
Kontakt:

Post autor: KaczorAC1 »

Schodek pisze:Ale widzę że jednak mamy o czym pogadać, czy o linkach czy o muzyce...a to że mylisz Volta z Watem to inny temat

No wiesz dobrze kojarzę Dj Volta bo siedzę w HH non stop od 99 roku. Tylko tak myślałem o co kaman Volt a Wat ;)
Schodek pisze:maszynka spoko tylko czemu takie pancerne koła ?? sporo masy pochłaniają
Jedna rzecz mnie przy nich trzyma... Kolor , kocham tę żółć :) Już dawno myślałem o zmianie na piasty CK i zostawieniu tych obręczy czy coś... Poza tym jakoś nie psują się. Teraz po głowie chodzą mi te nowe ultimaty... A co byś proponował ? Lekki nie jestem więc nie poszaleje za mocno w temacie wagi ;)
Schodek
Kontakt:

Lekki nie jesteś to znaczy ?? Bo ja mam 100kg na karku a na 321 śmigam...

pozdro 600W to takie małe nawiązanie do energii słonecznej, a jak siedzisz w temacie HH to radio 5g ogarniasz pewnie..więc poszukaj ziomek co i jak do czego się nadaje jak 600W podaje
KaczorAC1
Kontakt:

Schodek pisze:Lekki nie jesteś to znaczy ?? Bo ja mam 100kg na karku a na 321 śmigam...
No ja tak 3mam wagę 85 kg , postawny gość taki . Dlatego mówię że trochę ważę , bo ja widzę chłopaków 50-60kg na downhillówkach po 15 kilo to wiesz... Śmiech na sali , jak to mówię , gleba i się łamie taki ;)

Także nic takiego ciekawego nie widzę dla siebie... Poza tym co ile musisz centrować kółka ?

PS Radio 5g , prosteee ;) Klasyk już teraz...
Schodek
Kontakt:

KaczorAC1 pisze:Poza tym co ile musisz centrować kółka ?
...wieszzzz ja to leszczem jestem na enduro więc nie znam tak dobrze na tym, ale po 70 dniach w sezonie 09 na 321 koła mam idealne.

W poprzednim secie miałem jedną centrę na 2 sezony, a w jeszcze starszym na ( supra BH - 615-640g co prawda ) 2.5 sezonu i jakieś 150 dni w górach miałem wymienione 2 szprychy po zrolowania gałęzi kilku na Fr i jedno czy dwa centrowania, a koła po 5 sezonach nadal kąsają po lesie w górach u ziomka co wystarczająco mocno siedzi w temacie aby zapewnić im sporo roboty :mrgreen:

85kg to normalna /zdrowa waga więc bez obaw o wytrzymałość zestawu
KaczorAC1
Kontakt:

Rower jest do sprzedania , wiem że to nie giełda - wybaczcie.
jaro09
Kontakt:

Post autor: jaro09 »

Rower marzenie :D
www.ects.pl
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Ile kierownica ma wzniosu? Mi w z boxxem, seterami Krzysia i mostek integra. v1, v1 19mm było bardzo wysoko, Tobie nie przeszkadza?

Ładny lowelek :)

Co to za pancerz?
KaczorAC1
Kontakt:

Powiem Ci że myślałem nad zmianą - obniżeniem sporym kokpitu , nawet do flata. Przejechałem się pare razy u kumpli i to nie to. W ogóle mi to nie pasowało. Bardzo mi odpowiada tak jak jest obecnie.

Co do Pancerza to nie powiem Ci bo nie wiem :D Nie zwróciłem uwagi na nazwę.
Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

KaczorAC1 no dokladnie z kolami jest tak jak mowi Schodek. Spokojnie mozesz zakladac cos lekkiego , sam mam obrecze XM321 i jest bez problemowo z nimi , a na zjazdowce jezdze dosc duzo , natomiast jezeli masz duzo waluty i bardzo Cie ciagnie do zolci deemaxa to zostaja deemaxy ultimate ; )
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
KaczorAC1
Kontakt:

Jak zmieniać to piasty na Chris Kingi :) Szkoda tylko , że nie mam już tyle czasu na jazdę.
ODPOWIEDZ