[miecio000027] Zumbi F-44ti + RS Totem
-
- Kontakt:
Fajny rower. Dobrze że szykujesz zmianę przerzutki i manetki, bo faktycznie odstają trochę. Czemu napinacz zumbi? Nie lepiej coś z E13? No i heble bym jeszcze zmienił bo są brzydkie. Nie wiem czemu Tobie pasują. Poza tym all spoko.
PS. Xm321 na lajcie wytrzymają, takie gadanie że nie wytrzymają jest tak samo głupie jak sugerowanie tu zmiany dampera ;x
PS. Xm321 na lajcie wytrzymają, takie gadanie że nie wytrzymają jest tak samo głupie jak sugerowanie tu zmiany dampera ;x
-
- Kontakt:
łącznik między gripami a platformami ożywia każdą maszynę...
Ogólnie fajnie, ale wg. mnie brakuje tu czegoś jakiegoś szczegółu delikatnego co by ożywić machine.
Johnyk e13 vs. Zumbi to cenowo Zumbi ma przewagę a jakość ochrony przed spadaniem na takim samym poziomie, więc jaki cel przepłacać ? Dla logosa z Chińskiej matrycy za 5 USD ?? Pewien jesteś że warto ?/
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Ja osobiście nie zmieniam blatu w ogóle bo jeżdżę DH niewiele, w większości FR, ale dochodzą mnie słuchy, że ludzie zmieniają w zależności od trasy, prędkości jaką mogą na niej rozwinąć itp.
Nie ma tu co dyskutować, nawet mi sie nie chce, po prostu jak dla mnie jeżeli napinacz - to tylko z możliwością jakiejkolwiek regulacji. Inne odpadają z góry.
Nie ma tu co dyskutować, nawet mi sie nie chce, po prostu jak dla mnie jeżeli napinacz - to tylko z możliwością jakiejkolwiek regulacji. Inne odpadają z góry.
-
- Kontakt:
Johnyk sporo znam ludzi co w Dh się ścigają ale nie znam chyba nikogo kto zmienia blaty na zawodach , powaga aż się popytam z ciekawości bo to zastanawiające.
Z własnego doświadczenia wiem że w Polsce w zupełności wystarczają 34-38t blaty i jak już ktoś raz zestraja napęd to raczej nie zmienia tego co chwilę, są może jakieś wyjątki ale one potwierdzają regułę. Sam wolę Fr i tak jak wiesz ważniejsze są tam miękkie biegi niż 44t patelnie ale rozumiem że wolisz mieś zakres regulacji w napinaczu.
Las3k_91 Ldz ani nie mam jakiejś super techniki ( uczę się non stop ) ani jakiegoś super farta ( kontuzje łapię często) a jednak 321 pod moją dupą wydolił spokojnie 70 dniowy pełny górski sezon bez problemu,bez centry...więc powiedz mi jaki jest sens pakowania cięższych obręczy dla kogoś kto ma 30kg mniejszą masę a rower ma skoku 180/220 !!
Znam nawet takich co na 450g obręczach w Dh sezon naszmacali bez większych problemów...a wolni nie są na trasie
Z własnego doświadczenia wiem że w Polsce w zupełności wystarczają 34-38t blaty i jak już ktoś raz zestraja napęd to raczej nie zmienia tego co chwilę, są może jakieś wyjątki ale one potwierdzają regułę. Sam wolę Fr i tak jak wiesz ważniejsze są tam miękkie biegi niż 44t patelnie ale rozumiem że wolisz mieś zakres regulacji w napinaczu.

Las3k_91 Ldz ani nie mam jakiejś super techniki ( uczę się non stop ) ani jakiegoś super farta ( kontuzje łapię często) a jednak 321 pod moją dupą wydolił spokojnie 70 dniowy pełny górski sezon bez problemu,bez centry...więc powiedz mi jaki jest sens pakowania cięższych obręczy dla kogoś kto ma 30kg mniejszą masę a rower ma skoku 180/220 !!
Znam nawet takich co na 450g obręczach w Dh sezon naszmacali bez większych problemów...a wolni nie są na trasie

http://www.gravitycamp.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: