[;o] Commencal miniDH + fox 36van R

war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

Zaborowski1
Jezdzisz bez kol to sie nie wypowiadaj prosze cie :D:D:

Koniec tematu jak chcecie too mi na PW jezdzijcie ale nie tutaj panowie!
Karpiel i Duncon to moje zycie
randy-rockstiff
Kontakt:

Post autor: randy-rockstiff »

randy-rockstiff tak a dokladnie zawodnicy niesponsorowani przez crank brothersa:) I MS do Mistrzostwa Swiata chodz widze ze sam na to wpadles, widzisz wystarczy chodz odrobine pomyslec ^^
daruj sobie ten sarkazm na żałośnie niskim poziomie.
widzę, że nie trafiają do Ciebie argumenty, tak samo jak do fanbojów ns'a.
eot, jaraj się nimi dalej ;)
S: Deemax Ultimate, Fox 40 2011
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

randy-rockstiff tiaa jak bym sie nimi jeszcze jaral bylo by fajnie :) Wielki znawca, nie jezdziles nie wiesz, wole miec cos ciezszego i pancernego jak DLA MNIE niz smigac na mega wylajtowanych dartmoorach czy tam prodigy co jest lekkie ladne i lekke ale juz wybacz watpie zebys widzial jak to sie zachowuje na dluzszy okres tyrania KOniec teamtu :)
Karpiel i Duncon to moje zycie
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

war23 napiszę Ci ostatni raz w temacie platform.

Gdybyś choć raz zobaczył kogoś z ulicy/parku jak grindy sieka na lekkich pedałach to byś usiadł i się rozpłakał bo Twój świat ległby w gruzach w sekundę. To co Ty piszesz o wadzeniu o kamyczki to chłopaki na streecie nazywają "grajndowaniem" i potrafią to robić z premedytacją - czytaj celowo !! Jarasz się 50/50 i luzz masz prawo do tego, tylko zacznij myśleć częściej logicznie bo działasz podświadomie. Wiesz że gdzieś dzwony biją tylko nie wiesz w której wiosce :mrgreen:

Rozumiem że to świetne pedały bo S.Hill je ma więc muszą być mistrzowskie!! Właśnie pokazujesz jak działa planowany marketing,celowo płacą mu workami dukatów abyś się nimi jarał mimo że nie są wcale takie MEGA HIPER PRO. Kumasz Grzesiu ??

war23 pisze:wybacz watpie zebys widzial jak to sie zachowuje na dluzszy okres tyrania KOniec teamtu
Dokładnie. EOT
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
randy-rockstiff
Kontakt:

Post autor: randy-rockstiff »

war23 pisze:Wielki znawca, nie jezdziles nie wiesz,
hahaha...a skąd Ty to możesz wiedzieć? nie tylko jeździłem, ale i miałem :lol:
S: Deemax Ultimate, Fox 40 2011
;o
Kontakt:

Post autor: ;o »

Rowerek idzie na sprzedaz wiec gdyby ktos byl zainteresowany to zapraszam po wiecej informacji:)
A i prosze dac sobie spokoj z glupimi komentarzami, ze robie z forum gielde, nikomu sie krzywda nie dzieje i wiele osob tak robi i nie widze w tym grzechu wiec zluzujcie prosze:)
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
ODPOWIEDZ