[Bikerjg] Kona stab 2010, boxxer 2010..

.proXof
Kontakt:

Post autor: .proXof »

MaRcIn- pisze:
.proXof Mógłbyś mi przybliżyć nieco bardziej o co chodzi z Grassroots bo w internecie nie
pisałem już o tym http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... highlight=
jak czegoś jeszcze nie wiesz to pisz do mnie na gg albo do dystrybutora w PL. Idzie się z nimi dogadać :P
Mervis
Kontakt:

Post autor: Mervis »

Jak będę bogaty kiedyś to, taki bajk dokładnie mi się marzy :)
zostawiłbym tylko te korby, i napinacz od mozzarta :)
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

.proXof grasroots zalatwia sie kilka miesiecy przed sezonem, poza tym tych rowerow juz fizycznie nie ma z tego co mi wiadomo ;)

Mervis miło :)
mateusz54
Kontakt:

Post autor: mateusz54 »

czy to ten najdrozszy z stabów :?:
BikerJG
Kontakt:

nie, to jest ten za 10k, z tym ze na zdjeciu juz bardzo zmieniony, zreszta masz w 1 poscie liste ;)
.proXof
Kontakt:

Post autor: .proXof »

.proXof grasroots zalatwia sie kilka miesiecy przed sezonem, poza tym tych rowerow juz fizycznie nie ma z tego co mi wiadomo
da radę to trochę skrócić. Dla kony jeden rider korzystający jest produktem marketingowym. Nie dość że kupi rower to i jeszcze im reklamę będę robił. Jak się długo schodzi to trzeba zrobić tak jak i napisać do Kandy do głównej siedziby. Koszulki te z Bongo Bongo szły do mnie 3 miesiące, wiec się wkurzyłem, napisałem i po 2tyg już miałem :) Chcieć to móc
BikerJG
Kontakt:

.proXof nie, nie masz o tym pojecia bo nigdy o owy produkt sie nie starales, koszulka bongo bongo to nie rower za 10 tys zl. Marketing kony polega na tym iz wyprodukowali jakas x liczbe rowerow do sprzedania i x do grasroots, nie beda sprzedawac rowerow przeznaczonych do sprzedania (a itak jest ich za malo) na reklame bo co im z reklamy skoro nie maja co sprzedawac.

Moja kona przyjechala z holandii, ogolnie nie wiem jak dzisiaj, ale tydzien temu rowery mial tylko giant i santa.

Pozdro!
ODPOWIEDZ