dc toSa inu VS dm Fr
i wilk cały i owca sie najeba.ła . i zyja dlugo i szczesliwie dopolki dzordz busz nie wpadnie z narkotykami ,co bedzie mialo miejsce w 20213920 roku , przed wygasnieciem slonca oczywiscie, co zauwazymy po ok 8 min 43 sek od momentu zgasniecia.
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
-
- Kontakt:
mlynoo lepiej poszukaj po poprzednich postach zresztą jednej i drugiej ramie ktoś ma cos do zarzucenia chociaż więcej chyba DC
ale kto ich wie jak ci co dobrze od Dc gadaja to zazwyczaj sponsorowani przez dc są
Friki MUD sam ma w podpise na pinku ze to juz jego druga - ciekawe czy dostanie trzecią
ale do kazdej ramki mozna sie dojebać
ale kto ich wie jak ci co dobrze od Dc gadaja to zazwyczaj sponsorowani przez dc są
Friki MUD sam ma w podpise na pinku ze to juz jego druga - ciekawe czy dostanie trzecią
ale do kazdej ramki mozna sie dojebać
gg 2566246
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
-
- Kontakt:
"natomias na innym dm na jakim jezdzilem to na karzdej dziurze kolo zaczepialo o siodlo"
Za miekka sprezyna, za nisko siodlo? ( to jest full , nei ma miesc qrwa siodla 3cm nad opona rrrr ) , poza tym siodlo sie przesuwa. eh
A kolko jak dobrze ustawisz siodlo to na duzym skoku bedzie zaczepiac nie o nie a o przelotke ktora najlepiej potraktowac flexem i problem z glowy.
Ja zwiekszylem skok i wali o ramke wiec wrzucam 24" Nadal czekam na obrecze, smierdzaca poczta ;/
Za miekka sprezyna, za nisko siodlo? ( to jest full , nei ma miesc qrwa siodla 3cm nad opona rrrr ) , poza tym siodlo sie przesuwa. eh
A kolko jak dobrze ustawisz siodlo to na duzym skoku bedzie zaczepiac nie o nie a o przelotke ktora najlepiej potraktowac flexem i problem z glowy.
Ja zwiekszylem skok i wali o ramke wiec wrzucam 24" Nadal czekam na obrecze, smierdzaca poczta ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
A ja mam taka filozofie: rama z aluminium UZYWANA nie moze byc tansza niz 2,5-3 tysiaki. Za taka cene mozna dostac cos sensownego. Tansze sprzety to tylko polsrodki, a za taka duza kase (no, troszke wiecej) doriwesz cos, na co mam wielka ochote - Specializeda FSR Team DH '01. Wedlug mnie niestety za dobre rzeczy trrzeba placic, a jak ktos sie nei zgadza, to nie bede sie klucil. jestem na tyle opojebany ze moge miec wlasne zdanie. Paimetaj, ze mowie o cenie UŻYWANEJ RAMY
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED