[damian04/Gucio] Karpiel Disco Volante + RS Boxxer WC

randy-rockstiff
Kontakt:

Post autor: randy-rockstiff »

randy-rockstiff tak wiec ich słowo jest warte wiecej, a moje nie i pewnie kłamie nt. wytrzymałosci srama, na którym ja i rodzina jezdzimy od ZAWSZE (liczyłbym koło 10-12lat). Pewnie wymyslilem sobie wytrzymałosc Wink
Nie twierdzę tak, zresztą to napisałeś Ty, a nie ja.
Nie neguję całkowicie wytrzymałości SRAM'a, mówię tylko co wiem z własnego doświadczenia i z doświadczenia innych osób, które siedzą w temacie. Ich słowa są obiektywne i na pewno bardziej miarodajne niż moje, bo kręcą o wiele większe przebiegi roczne. Nie mam żadnego interesu w tym, aby zachwalać Shimano, a obrzucać błotem SRAMA.
Poza tym, każdy i tak kupuje to co chce, a na forum nie może być tak, że wszyscy się ze sobą zawsze zgadzają - nie miałoby to sensu ;)
S: Deemax Ultimate, Fox 40 2011
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

randy-rockstiff no tak ale my nie krecimy takich przebiegów ;) W swoim czasie robilem duzo na XC ale tam jest stary sram 9.0 wiec moze cos sie zmieniło. Zeby w dh/fr zrobic 3k km rocznie to trzebaby miec duzo czasu i kasy ;)
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

Spaced pisze:Zeby w dh/fr zrobic 3k km rocznie to trzebaby miec duzo czasu i kasy
Trzeba dodać, że 3 kkm DOKRĘCAJĄC :twisted:
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

dziwnie przypomina mi to rower Kucbora ;)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
ODPOWIEDZ