[XxUzixX]Specialized P.3 + RS Pike 351
"Motion Control pozwala podczas jazdy na szybką regulację tłumienia kompresji, aż do całkowitego zablokowania widelca"
Zauważyłem, że w moim widelcu jak ustawie pokrętło na najtwardszą opcję, to widelec się ugina i tak, a nie jest "całkowicie zablokowany". To jest normalne?
I pytanie co do "pocenia się" goleni górnych, po wbiciu, zostaje na nich cieniutka widoczna warstwa oleju, amor kupiłem nowy, mało wiem o jego dokładnej charakterystyce, dlatego pytam, czy to również jest normalne?
Zauważyłem, że w moim widelcu jak ustawie pokrętło na najtwardszą opcję, to widelec się ugina i tak, a nie jest "całkowicie zablokowany". To jest normalne?
I pytanie co do "pocenia się" goleni górnych, po wbiciu, zostaje na nich cieniutka widoczna warstwa oleju, amor kupiłem nowy, mało wiem o jego dokładnej charakterystyce, dlatego pytam, czy to również jest normalne?
-
- Kontakt:
Co prawda ta konkretna kierownica nie powinna byc tak ustawiona, ale sa kierownice z gieciem w przod. Na przyklad Ritchey takie robi, ma to za zadanie przedluzenie roweru bez zakladania dluzszego mostka. Sam sie zdziwilem jak dostalismy ostatnio takie kierownice do sklepumichalnz pisze:zadna kiera nie ma gięcia w przód

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC