Totem Solo Air vs rc3 vs rc2x

Romo
Kontakt:

Post autor: Romo »

Czytaj uważnie bo napisałem , że nie wale kamieniem w goleń bo mi sie nudzi tylko jeżdżąc po górach chcąc, nie chcąc wywracasz się i sprzet uderza w coś uderza (np. kamienie które są na trasie). Nie wiesz jaka jest grubość ścianki a piszesz coś solidności Totema.. Nie musze Ci podawać wymiarów ale wystarczy fakt ,że w Totemie nie trudno jest przebić goleń (spotkałem się z czymś takim), natomiast w 66 po wielu gorszych wypadkach nic się nie działo.
oliano_italiano
Kontakt:

Post autor: oliano_italiano »

Totem głównie polega na sprężynie powietrznej, co jest jego minusem, bo jak już się porysuje laga to dupa zbita :)
W 66 powietrze ma tylko swoją asystę i jak się laga porysuje jeszcze nie ma tragedii.
gg: 5838449
psycho144
Kontakt:

Post autor: psycho144 »

wlasnei mnie dziwi ta niechec do rc2x ...
A zdawalo mi sie niedawno ,ze sprezyna/praca takiego rc2x jest ciut lepsza od totema SOLO AIR. No i to , ze sie gubi w terenie - jak mnie pamiec nie myli to na tym forum czytalem cos calkiem odwrotnego ;) - jak to ladnie rc2x potrafi 'wybierac' serie uderzen :) - i dlatego ten temat zalozylem.
Narazie wiem jedno - nie wazne co wybiore bedzie dobrze - gdyz to moj 1 taki powazny amor i dopiero pozniej bede wiedzial czego dokladnie chce od niego.
I z totema 100zl -150zl moge uciac :roll:
wróżka_amelia
Kontakt:

Post autor: wróżka_amelia »

oliano_italiano ziomek nie masz pojęcia chyba na czym polega sprężyna solo air, jeżeli górne lagi sie porysuje czy padną tam uszczelki to amor nie puszcza powietrza. Sprężyna solo air jest zamknięta w środku. Nie wiesz jak to działa to sie ziomek nie wypowiadaj. Poza tym totem rządzi nad wszystkimi 66. Pozdro
easy_rider_1
Kontakt:

Post autor: easy_rider_1 »

oliano_italiano pisze:Totem głównie polega na sprężynie powietrznej, co jest jego minusem, bo jak już się porysuje laga to dupa zbita
musiałbyś porysować górną goleń wewnątrz czyli w środku amortyzatora :mrgreen:
ODPOWIEDZ