Kierownica PACO DH
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wooyek pisze:
Hm, a moglibyście napisać, ile macie wzrostu, że taki lewar jest zdatny do jazdy?
Ja mam 181 cm wzrostu i jeżdżę z dłońmi na samych końcach kierownicy (790mm) , ale oprócz samego wzrostu liczy się też "ile masz w barach".
...oraz jak z manualem, bunny hopem itp. manewrami z nim?
Manual- ciągnie się świetnie- kiera jest szeroka więc rower jest stabilniejszy na gumie
Bunny Hop- na samym początku było nieco trudniej niż na węższej ale po przyzwyczajeniu robię takiego jak na starej kierownicy. Pozdro
Pablo666 bo jest zrobiona z innego stopu aluminium
Wogóle po co Ci taka szeroka kierownica jak chcesz ją odrazu skracać do 760mm ??
Lepiej kup kiere 760mm wtedy nie trzeba skracać i będzie lżej
Nuke Proof'a masz flata i ze wziosem szerokość 760mm i waga 280gram. Koszt 200zł z przesyłką także wychodzi bardzo lekko i tanio
Wogóle po co Ci taka szeroka kierownica jak chcesz ją odrazu skracać do 760mm ??
Lepiej kup kiere 760mm wtedy nie trzeba skracać i będzie lżej
Nuke Proof'a masz flata i ze wziosem szerokość 760mm i waga 280gram. Koszt 200zł z przesyłką także wychodzi bardzo lekko i tanio

Sell: Rower - Intense M9
Ale jesli skrocisz taka kiere to tez bedzie lzej:) a mozesz dostosowac sobie szerokosc jak chcesz:]
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
To byla kierownica PACO? A jak z gwarancja? Mi wlasnie dzisiaj kierownica przyszla;) I wyglada calkiem niezle. Mozecie mi powiedziec jak ona sie ksztaltuje pod wzgledem wagi? Bo nie wiem czy wierzyc producentom? W porownaniu do innych firm to jest raczej ciezka czy lzejsza?:>
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
;o Jak to jak z gwarancją, teoretycznie nie mogą jej uznać, bo kierownica uszkodziła się nie z winy producenta, jakiś niedociągnięć itp tylko z winy niewłaściwego użytkowania. Ale na własnym przypadku wiem, że jest cień szansy na uznanie gwarancji. Kiedyś miałem minimalnie (dosłownie 3-4mm) wykrzywioną kierownicę truvativa, która po dłuższych staraniach i symbolicznej dopłacie została zamieniona na v1.