siodło SAN MARCO SKN Ti - reklamacja

Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Może uznają, może nie, jak ja dostałem w ryja i poszedłem reklamować okulary to mi uznali, miałem je niecałe pół roku, kosztowały ponad 2x tyle co tytanowy SKN, więc się bardzo ucieszyłem, próbuj :wink:

BTW - dlatego rzadko kupuje nowe partsy - "bo gwara"... i co z tego?
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

ligot pisze:barte, ravfr rozmawiałem ze sprzedającym, który prowadzi swój własny sklep. Wie do czego siodło jest używane i sam zaproponował napisanie wyjaśnienia w korzystnej (teoretycznie) dla mnie wersji wydarzenia. Niestety, przykre jest to, że nie macie wsparcia w sklepach (z tego co wnioskuje po Waszych wypowiedziach).
Co to znaczy korzystna wersja? "Klient jechał na szosówce i na stopięcdzięsiątym kilometrze siodło się zepsuło" To oszustwo .
Dlatego jestem cięty w tym temacie , bo sam pracuję w sklepie. To kwestia elementarnej uczciwości, jeżeli coś zepsułem to tego nie reklamuję ! Tak naprawdę nie ma znaczenia w jakim rowerze uszkodziłeś to siodło , uszkodzenie powstało z Twojej winy , nie z winy wad ukrytych.
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

A może miało wadliwe pręty i nie powinno się wygiąć?
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

Polskie cwaniactwo nie zna granic...
Jak samochodem przywalisz w drzewo to tez bedziesz chcial zeby na gwarancji wymienili, bo "wydzwoniles dzien po kupnie auta"?
Gdyby druty powykrzywialy sie podczas zwyklej jazdy to ok, natomiast przy glebie na hopie?! siodlo XC?!
:roll: :shock:

ligot pisze:Niestety, przykre jest to, że nie macie wsparcia w sklepach (z tego co wnioskuje po Waszych wypowiedziach).
A nie przyszlo Ci do glowy to, ze niektorzy sa po prostu UCZCIWI?
Nie przyszlo... trudno sie dziwic.
ligot
Kontakt:

Post autor: ligot »

Las3k_91 Ldz Dokładnie tak jak mówisz, nie jestem pewien czy jest tu 100% mojej winy i mam wątpliwości co do drutów... Może było z nimi coś nie tak.

P.S. Las3k_91 Ldz dzięki za zrozumienie :wink:
Pablo666
Kontakt:

Post autor: Pablo666 »

Jak Ci gwarę uznają to podaj mi który to sklep, częściej bd w nim zakupy robił. Swoją drogą, masz tupet. Zajechałeś siodło z własnej winy, jeszcze chcesz wymianę na nowe. Wystąp jeszcze o odszkodowanie za bolesne lądowanie na tym siodle.
Zastanawia mnie też fakt, dlaczego założyłeś ten temat, jeżeli i tak poszedłeś z tym do sklepu..
ligot
Kontakt:

Lubię rozmawiać Pablo666 :D a reklamacji nie rozpatruje sklep tylko dystrybutor/producent. A o odszkodowanie nie omieszkam wystąpić. Nawiasem mówiąc nic nie wniosłeś do temat jak 95% wypowiedzi innych użytkowników. Jedynie 2-3 osoby podjęły się tematu...
KondziuNS
Kontakt:

Post autor: KondziuNS »

ligot pisze:Jedynie 2-3 osoby podjęły się tematu...
Więc według Ciebie "podpięcie się do tematu" oznacza pochwalenie twoich nieuczciwych działań i pomoc w podparciu Ci się jakimiś durnymi argumentami wziętymi z kosmosu? Dobrze wiedzieć.
Pablo666
Kontakt:

Post autor: Pablo666 »

ligot Ale co tu chcesz wnosić.? Napisałeś że sprzedawca coś wykombinuje w protokole i tyle. Więc temat zamknięty. Jak tak bardzo chcesz to masz: "O ku*** ale urwał.!" Poza tym, temat w off, więc można nic nie wnosić.
quake
moderator
Kontakt:

ligot pisze:o odszkodowanie nie omieszkam wystąpić.
Czyli jak skoczysz z mostu i spadniesz na autostrade, to oskarzysz GDDKiA o to, ze nie bylo tam materaca?
Hmmm, az chcialoby sie zacytowac Einsteina "Tylko dwie rzeczy sa nieskonczone..."
ligot pisze:Lubię rozmawiać
Czasami gadulstwo prowadzi do upadku... :twisted:

A ja tylko przypominam, co do tego ze "95% wypowiedzi" nic nie wnioslo do tematu, ze nie kazdy jest oszustem.
ligot
Kontakt:

Dziękuję za wypowiedzi, pozdrawiam.
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

ligot pisze:Dziękuję za wypowiedzi, pozdrawiam.
Nie ma za co , do Velo trafi link z tej dyskusji.
Pozdrawiam również.
ligot
Kontakt:

Kozak z Ciebie niezły, rób co chesz jeśli ma Ci to ulzyc. Żebyś czasem nie zyskał fortuny na czyjejs szkodzie... Ale tak to już jest w naszym kochanym kraju... Niestety.
Sokół
Kontakt:

Post autor: Sokół »

Obrazek
quake
moderator
Kontakt:

ravfr pisze:Nie ma za co , do Velo trafi link z tej dyskusji.
Pozdrawiam również.
Ode mnie trafil juz okolo poludnia ;-)
Dobrze, ze jest nas dwoch, wieksza szansa na to, ze ktos z Velo tu zerknie.
Screeny tez mam, wiec edycja postow nie pomoze ;-)
ligot pisze:Żebyś czasem nie zyskał fortuny na czyjejs szkodzie... Ale tak to już jest w naszym kochanym kraju... Niestety.
Zastanow sie hipokryto co piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idz zaloz dresik i wyjdz ochlonac, a potem pomy... nie, wroc, juz drugi raz zapedzilbym sie w science fiction.
exbikerman

Post autor: exbikerman »

No nie wierze...
nie wierze... w to co czytam.

ligot co za IDIO.TA !!!!
Fly, fly, fly so high
easy_rider_1
Kontakt:

Post autor: easy_rider_1 »

ravfr pisze:Nie ma za co , do Velo trafi link z tej dyskusji.
quake pisze:Ode mnie trafil juz okolo poludnia Wink
Dobrze, ze jest nas dwoch, wieksza szansa na to, ze ktos z Velo tu zerknie.
Screeny tez mam, wiec edycja postow nie pomoze Wink

Jaki macie w tym przedsięwzięciu interes :?:
quake
moderator
Kontakt:

Hellraiser:
Masz na sprzedaz hamulce, prawda?
Powiedzmy ze kupil je ktos od Ciebie i na pierwszym wypadzie na trase zlamal klamke.
Stwierdzil "mam je za krotko, zeby mi klamka po glebie pekala, napisze mu, ze sprzedal mi hamulce z wadliwa klamka". Dzwoni do Ciebie, robi afere i zada wymiany hamulca, i w tym samym czasie pisze na nie znanym Ci forum, ze zaliczyl glebe i zlamal klamke i pyta o to, jak naklamac Tobie, zebys musial mu wymienic hamulce.

Chyba chcialbys sie dowiedziec o istnieniu takiego tematu?
Nie uznalbys tego za probe oszustwa?
Jesli wciaz nie rozumiesz, to wybacz, nie bede wiecej tlumaczyl.
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

San Marco to chyba najlepsza firma siodełek. Cena tego waha się chyba w okolicach 300zł więc gówno to raczej nie jest. Gdyby miało jakieś nie wiem, fabryczne luzy na prętach czy coś w tym stylu oddał bym do reklamacji. Gdy byś jeździł na szosie i samo by się skrzywiło też byłbym ciekawy, może faktycznie jakaś wada. Ale: wygiąłeś (TY, nie ktoś inny) pręty od SZOSOWEGO siodła podczas GLEBY w GÓRSKIM rowerze. Jeśli masz na tyle tupetu to sobie reklamuj, a ten temat może Ci tylko zaszkodzić.
ravfr i quake mają w pełni rację. Zgłaszając to siodło do reklamacji popełniasz przestępstwo. Przeczytaj sobie warunki reklamacji. Trochę Ci już natłukli do głowy, że robisz źle, uzasadniali ale widzę że jesteś nie tylko bezczelny ale i głupi.
ligot pisze:Kozak z Ciebie niezły, rób co chesz jeśli ma Ci to ulzyc. Żebyś czasem nie zyskał fortuny na czyjejs szkodzie... Ale tak to już jest w naszym kochanym kraju... Niestety.
W naszym kochanym kraju jest jak jest, ale raczej przez osoby takie jak Ty.
"...Żebyś czasem nie zyskał fortuny na czyjejs szkodzie..." no to zdanie to się chyba do Ciebie tyczy.

Ludzie na Ciebie najeżdżają ale jednocześnie chyba potrafisz się domyślić co sądzą na temat Twojego pytania w 1 poście...

"dziękuję, dobranoc"
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
ODPOWIEDZ