Turner DHR 2011

BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

Spaced nie chce mi sie nic rozwijac, wg mnie nie masz racji :) Przytaczasz wyjatkowe wyprzedaze ktore mialy sluzyc raczej reklamie sklepu anizeli zbyciu towaru ;P

Ogolnie to zle podejscie do nabywcy ze srednio co 2-gi sezon wprowadzana jest zupelnie nowa konstrukcja nie jest ok, w innych dziedzinach chandlu nazywane jest to pewnego rodzaju szacunkiem do klienta, a raczej jego brakiem. Mnie np denerwuje to ze czlowiek kupuje nowa rame za 8-10 tys zl, po roku/2 wprowadzana jest nowa i sila rzeczy wartosc spada.

Tylko Spaced rozwiniemy ten watek przy browarku na zawodach ok? :P Po co robic smietnik z tematu :twisted:
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

BikerJG wyprzedaż SSa była na chainlove - chainlove nie promuje sie tylko sprzedaje FABRYCZNE closeouty - ta cena to intensa cena. hucknroll to ta sama siec i m6 staniało z tego samego powodu z jakiego staniał dhr (swoja droga tez jest sprzedawany tylko w 1 sklepie wiec nie wiem co za róznica).

A co do zmian co 2gi sezon - tak masz racje, to nie wpoządku, ze intense tak robi. m6tka 2 lata była na rynku i wycofana. Rozumiem, ze cie to irytuje ;)

A jaki smietnik? Po prostu uwazam, ze krytykujesz firme gdzie nie widzisz tego w innej firmie. Dyskutuje z toba na forum poniewaz uwazam, ze twój poprzedni post sieje zament.
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

Damian04
Kontakt:

Post autor: Damian04 »

Jak dla mnie bardzo fajna ramka :D Wygląda na dość wylajtowaną, ładne wycięte elementy cnc i duże masywne ładne spawy - no i musze powiedzieć że spoko ramka wyszła, choć na początku byłem sceptycznie od niej nastawiony ;)
SELL OGARNIJ! --->http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25075252
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Damian04 Ponad 4.5kg z damperem. Nie podali dokładnie chyba jeszcze. Stary dhr tyle ważył i sie trzymał to ten pewnie też będzie ;)
ODPOWIEDZ