[rama] JAKA TO RAMA??

easy_rider_1
Kontakt:

Post autor: easy_rider_1 »

janush pisze:Z kad wiesz jaka mam wiedze o rowerach,mam 26 lat i to nie jest moj jedyny ani pierwszy rower
Nie ważne ile masz lat i ile rowerów złożyłeś... od tego wiedzy nie przybywa.
ruwenzori
Kontakt:

Post autor: ruwenzori »

janush pisze: Kattowitz Oberschleisen
Nie przypadkiem Oberschlesien ???

janush pisze:Gorol zpierońskim hanysem sie niedogodo,dyć widoć żeś ścioprony fest
Z tego co ja wiem to w Krakowie mieszkają krakusy, a górale to niezbyt.... "gorole" dopiero od Lubnia są :?
dziadek_dzidek
Kontakt:

Post autor: dziadek_dzidek »

Niezłą bekę miałem czytając ten temat... :D :twisted:

Drogi janush'u - powiedzieliśmy Ci już wszystko, co chciałeś wiedzieć, wg. Mnie powinieneś pogodzić się z prawdą- rama o którą pytałeś jest to klasyczna rama do XC, do której poprzedni właściciel nie zważając na geometrię, którą otrzyma wsadził amortyzatory do downhillu, jednak fakt ten nie zmienia jej w ramę do DH. Jeżeli chcesz na tym zjeżdżać, to oczywiście nikt Ci tego nie zabroni, ale wiedz, że po 10 użytkowania latach nawet rasowa rama DH może nagle, na prostej drodze pęknąć praktycznie na pół, co dopiero twoja użytkowana w zjeździe.

Tak jak już wcześniej powiedział Spaced "To twoja wola i twoje ciało, ze szpitala nie my będziemy cie odbierać" , więc decyzja jeździć na tym czy nie też nie, należy do Ciebie.

Jako, że dowiedziałeś się już wszystkiego o co prosiłeś, proponuję zamknąć temat, żeby nie siać więcej chaosu na forum.

Odpowiedź na twoje pozostałe pytania znajdziesz w najnowszym numerze "NAJ" lub "PRZYJACIÓŁKI" . :wink:

Btw. mega fajnie dobrany strój na rower :twisted:

Buziaczki, dziadek :mrgreen:
ODPOWIEDZ