Aluminiowe kolorowe nyple dla każdego. Jakie.?
Pablo666 zazwyczaj szprychy na przednie i tylne koło różnią się długością, więc nie sugeruj się tym co masz w jednym kole. Przy zaplataniu nie sprawdzisz niestety poprawności doboru długości. Skracanie i gwintowanie raczej nie przejdzie.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
KaKTuSSS Tak jak mówiłem dobierałem różne długości. Trochę mniej niż połowa jest prawie na końcu nypla a jeszcze są luźne.. Więc ew powymieniam te dłuższe..
AD.1 Po dociągnięciu przedniego koła, do wymiany jest 8-10 za długich szprych.
Zawsze lepiej niż 36 ; )
AD.2 Które nyple wybrać, Dartmoor czy wypróbować HT, śmigał już ktoś na HT.? Jakieś opinie.?
AD.1 Po dociągnięciu przedniego koła, do wymiany jest 8-10 za długich szprych.
Zawsze lepiej niż 36 ; )
AD.2 Które nyple wybrać, Dartmoor czy wypróbować HT, śmigał już ktoś na HT.? Jakieś opinie.?
Pablo666 jak 8 szprych może być za długich? Zazwyczaj jedyna różnica w długości przy klasycznym zaplocie może być tylko między lewą a prawą stroną, czyli masz 18(16) szprych jednej długości i tyle samo drugiej .... chyba, że wszystkie są tej samej długości. Jeśli masz kilka szprych które są dłuższe, a dobierałeś je jak napisałem wyżej to znaczy że albo źle zaplotłeś koło, albo masz solidne bicie góra-dół. Czy to Twój pierwszy zaplot koła?
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!