[Sapo] Haro Extreme X6 + Marzocchi 888 RC
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pewnei , że nei jest to wysokich lotów rama , ale powiedz mi co dostaniesz lepszego nowego za taką cene ?
Od czegoś zacząć trzeba:) Mi osobiście pasuje jak na początek , nie ma aż tylu rażących Wad jak się dba o ten rower i wie jakie są jego maksymalne możliwości.
Ale też bym usłyszał z chęcią Wady , to mi pozwoli nie zajechać go na śmierć :P
Ja wiem ogólnie tyle , że Haro robi wytrzymałe konstrukcje z dobrych mieszanek metalu i nie od 5 lat jest na rynku np. moja rama precyzyjnei jest zrobiona, ladne spawy itp;)
Wady , które poznałem :
- mógłby być większy skok
- waga
- po zakupie trzeba sprawdzić śrubki
Od czegoś zacząć trzeba:) Mi osobiście pasuje jak na początek , nie ma aż tylu rażących Wad jak się dba o ten rower i wie jakie są jego maksymalne możliwości.
Ale też bym usłyszał z chęcią Wady , to mi pozwoli nie zajechać go na śmierć :P
Ja wiem ogólnie tyle , że Haro robi wytrzymałe konstrukcje z dobrych mieszanek metalu i nie od 5 lat jest na rynku np. moja rama precyzyjnei jest zrobiona, ladne spawy itp;)
Wady , które poznałem :
- mógłby być większy skok
- waga
- po zakupie trzeba sprawdzić śrubki
Heksa_chloro_cykloheksan
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tak ale ja mam na myśli x7 a nie x 6 http://my.opera.com/badmadcyclist/blog/ ... treme%20x7
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jeździ się w zimie i nie jest wcale źle ... nie no jest źle ale czym trudniejsze warunki tym bardziej zahartujesz szeroko pojęty organizm np. koordynacje swoją.
EZrider to miłej jazdy w śnieg o Ci życzę i po nocy w zimie...
Wiesz co nie interesuje mnie haro z 5,5 tysiąca, ale ta sama rama x6 wyniosła mnie z ciekawym osprzętem 2,7 k ( przecena) super baza żeby coś zbudować ( wymieniłem hamulce , choc hamowały jak brzytwy tylko , że ręka się męczyła , amor to wiaodmo , że trzebabyło wymienić i damper, reszta jest ok... systematycznie coś wymienisz ale możesz jeździć i cieszyć sie , że jest full a nie HT . Bedzie kasa znowu coś zmienisz. Zajedziesz ramę kupisz nową, ale masz już osprzęt więc i tak koszty się lepiej rozkładają niż wydać 8 koła hop siup ...
mój znajomy kupił fulla haro z 55 za 5,5 tys... ale miałem polew.
Co do używek , nowe to nowe :P
ja znalazłem takie cuś : http://www.bikekatalog.pl/2008//?ppg=sh ... ry&pid=861
Fajny osprzęt i jakby była na taki set przecena to można byłoby się pokusić.
Takie pytanko mam jeszcze czy te ramy są wytrzymałe ?
Moja naprawdę super się sprawuje ale z checią bym posłuchał co inni mają do powiedzenia .
Co do chwały HARO ( fakt dotyczy BMX) ale nie znaczy to wcale , że firmy doświadczenie nie zostało w mniejszy czy większy sposób przelane na haro x ileśtam:)
Co do trzeszczenia to jestem w ciężkim szoku o_O trzeszczeć powinno przy luzach a nie przy dociągnięciu ( chyba , że przegiąłeś ze skręceniem?)kos1982 pisze:mam pytanie a propo łożyska które jest skręcane na dwa imbusy masz je docągniete na max czy poluzowane boja jak mam dociagnięte to mi coś trzeszczy
Pozostawienie luzów na tych łożyskach raczej skierowane będzie ku zajechaniu ramy na amen
Heksa_chloro_cykloheksan
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: