[Fort William] Wakacje
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No w tym roku bylismy wlascnie z "mlynooo" we włoszech, byłem organizatorem
. Co do wyjazdu z checia bym zabrał grubą ekipę ale ilość miejsc jest ograniczona, bo mam dostęp o Busa w którym jest miejsc wsumie na 9 os.,ale trzeba wymontować 1 rząd siedzeń zeby rowery wkladać więc zostaje 6 miejsc, lecz pomiedzy kierowcą a pasażerem z przodu nie fajnie się siedzi, to zostaje tylko 5 miejsc. (czyli 1 kierowca i 4 riderów), ale zawsze można pomyśleć o tym żeby pojechać busem z bagażnikiem na hak, bądz na klapę. lecz trochę było by to uciążliwe ponieważ w San Remo trzeba co chwilę zawieszać te rowery bądz wkładać do środka auta.

www.bikes-shop.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No to musisz pytac stalych bywalcow jak wyglada pogoda w tym okresie, w zasadzie wiekszosc Wloch jest pod wplywami cieplego powietrza pochodzacego z rejonow poludniowego wbrzeza MŚ dlatego jesli zapewne jest zima to malych temperatur praktycznie nie ma jedynie liczne fronty przechodzace i gryzace sie z roznymi masami powietrza moga wywolywac jakies ilosci opadow, ale temperatura zapewne 10-15 stopni no i jak niedaleko morza w zimie to spora wilogotnosc z 65-85% nawet od polnocy masz eleganco zagrodzone Alpami wiec zimno tam nie dociera =] Czyli pewno daloby sie jezdzic.
facebook.com/AntidoteBikepark
kontakt@antidotebikepark.pl
kontakt@antidotebikepark.pl
Zaborowski1- jakbys cos skminil w ferie z San Remo to daj znac, zaleznie od terminu ale tez bylbym chetny:)
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
-
- Kontakt:
Na razie do 11stopni i prawie 75% wilgotności, aktualną pogodę znajdziecie pod poniższym linkiem; http://www.accuweather.com/pl/it/liguri ... yid=213626
Witam wszystkich, prawdopodobnie przygotowuje wyjazd do San Remo, wyjazd na luzie absolutnym, jeszcze pare spraw będe musze dopiąc, typu kupic busa w lutym co planuje. Jeśli będzie sie klarowało wszystko dobrze odezwe sie na forum. mój email to wojciech.tuleja@gmail.com. Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Widze ze temat przeniosl sie w cieplejsze okolice europy 
Zaborowski1 jesli chodzi o lato to tak jak Spaced, polecam Francje
Jesli masz troche wiecej czasu niz 2tyg i ok. 4k PLN to sugerowalbym 2tyg w Morzine i okolicach, potem zajrzec na tydzien do Alpe d'Huez albo L2A a w drodze powrotnej wpasc do Zermatt i wbic sie na Maly Matterhorn (zjazd z ok. 3300m z widokiem na jezor lodowca - kilka scen jest chyba w VAST i Virtuous)
A jesli chodzi o wypad do San Remo, to ja planuje zrobic to po 15 marca, tylko nie mam odpowiedniego pojazdu. Milo uslyszec ze taki wyjazd da sie ogarnac dosc tanio
Ja chce na 9 z podroza. Szkode ze Peile zamkniete
Ale jest jeszcze Finale Ligure gdzie jest zorganizowany dosc drogi shuttling
Mam na FB jakiegos ziomka ktory jest tam przewodnikiem

Zaborowski1 jesli chodzi o lato to tak jak Spaced, polecam Francje

Jesli masz troche wiecej czasu niz 2tyg i ok. 4k PLN to sugerowalbym 2tyg w Morzine i okolicach, potem zajrzec na tydzien do Alpe d'Huez albo L2A a w drodze powrotnej wpasc do Zermatt i wbic sie na Maly Matterhorn (zjazd z ok. 3300m z widokiem na jezor lodowca - kilka scen jest chyba w VAST i Virtuous)
A jesli chodzi o wypad do San Remo, to ja planuje zrobic to po 15 marca, tylko nie mam odpowiedniego pojazdu. Milo uslyszec ze taki wyjazd da sie ogarnac dosc tanio

pozdro
frango
frango