Badur1986 to nie jest kona stab 09 tylko kona stab 05 kupiona w 09. To duza róznica. Ten z aukcji to 08.
Swoja droga cos ty sie na staba tak uparł? Ogólnie to ja bym czekał bo teraz na allegro poza tymi stabami moze 2 sensowne rowery za 6-7tys stoja.
Ofcuś no i otóż to. wujo kiedyś miał stinky supreme 05r, orał nią nie miłosiernie, niedoloty itd itp i nic nie strzeliło ani temu podobne. No tak się składa że mój stab akurat ma zrobiony taki patent że żadnego luzu na dope nie ma.
Badur1986 ale czemu szybko? Srodek zimy jest. Do tego teraz z tego co wiem nikomu ze znajomych (ani mi) nic sie na allegro wystawiac na allegro czy sprowadzac nie chce bo prawie nikt nic nie kupuje. Poczekaj troche moze cos wyskoczy. Przekop tez jeszcze giełdy typu ebay.de
No pomyliło sie chłopakom mowa o Stab Supreme , sam posiadam , jestem zadowolony no ale jak jest możliwośc dopłacenia do lepszej ramy (roweru) to czemu nie
sorry ale kona raczej średniawka według mnie można kupic wiele fajniejszych rowerów jesli chodzi o nowe rowery no to nie wiem wydaje mi się ze lepsza używka to w tej cenie lepszy wybór jak bys miał z 10-11k to byś mógł myślec juz o jakims nizszym modelu zjazdówki
a to canecorso z 888 z jednego z pierwszych postów to chyba wcale nie głupia propozycja. Cena nawet nawet i zostanie na kilka drobnych zmian. Niestety nie miałem okazji dobrze porównać pracy tych ram. Jedna była za miękka a druga za twarda ale na CC (tym z aukcji) przyjemnie się jeździło.
żeby nie było kona stab 05 = stinky 05. Kona stab supreme i stinky supreme to były ramy do dh z 05 roku. Durne nazewnictwo i tylko rok sie utrzymało ale tak było.