Propozycja stworzenia dzialu HANDEL

jasiek_krk
Kontakt:

Post autor: jasiek_krk »

słabo, szkoda ze nie może być jak na BA. Niby tam dzieciaki siedzą ( nie mówię że tu ich nie ma ) ale jakoś giełda jest łatwa miła i przyjemna.

Nawet dział kupię nie jest zaspamowany. Tak jak tutaj w dziale w którym chwalimy się swoimi rowerami są przepisy określające jak ma wyglądać tytuł i zawartość ogłoszenia.

Zresztą po co ja to pisze, przecież sami wiecie bo na 100% każdy z Was był choć raz na giełdzie Ba :wink:
kodzia
Kontakt:

Post autor: kodzia »

no niestety bedzie ulepszane cos co jest niezbyt dobrym rozwiazaniem.No trudno.Mi sie wydaje ze mozecie sobie darowac robote na "polepszenie" dzialu gielda bo nie takie sa wolania ludu :)
Hajdas
Kontakt:

Post autor: Hajdas »

a ja juz pare razy znalazlem cos na tej gieldzie z dh-zone, moze dlatego ze naprawde baaardzo chcialem kupic konkretna czesc, miedzy innymi amor tak kupilem, naprawde wystarczy chciec
Blady214
Kontakt:

Post autor: Blady214 »

Rzeczą która przemawia na plus stworzenia forumowej giełdy jest fakt, że ogłoszenia będą mogły wisieć dopóki sprzęt nie zostanie sprzedany, a nie tak jak na allegro przez 2 tygodnie. Ja w ten sposób na BA znalazłem swojego amorka, umówiłem się z gościem, poszła aukcja na allegro i 3 sezon jestem zadowolony ze sprzętu :)
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

Nie wiem czego oczekujecie. Administracja zachowuje sie niczym nasz rzad. Miala byc druga Irlandia, a jest co jest.
ODPOWIEDZ