Dział offtopic.

Killo
Kontakt:

Post autor: Killo »

<ultra zarąbista ozdobna gotycka czcionka>OŻŻ?</ultra zarąbista ozdobna gotycka czcionka>
http://www.facebook.com/13bikes
http://tnij.org/7pfafp4 Satanistyczna Kosa FR
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Szymon. wez sie chlopcze uspokoj,bo zachowywujesz sie jak baba-obrazasz sie,nie przyjmujesz agrumentow i ciagniesz swoje lamenty.
Przedstawilem Ci powody dla ktorych uzytkownikom nie spodobal sie Twoj temat-i w tamtym temacie i w tym.Nie potrafisz przyjac do wiadomosci?Twoj problem.

Twoje posty nie siegnely jeszcze dna,ale to raczej nikly powod do chwaly-powinno sie rownac w gore,a nie w dol.
Warto nad tym popracowac.
Szymon. pisze: zamiast odpowiedzieć normalnie na pytanie pieprzy o zasadach pisowni ?
gdzie zadales pytanie w pierwszym poscie?bo nei zauwazylem.

a juz tak calkiem na marginesie-placzesz,bo ludziom nie spodobal sie Twoj temat.Inne tematy problemow nie maja.Moze jak wszyscy dookola mowia ze cos jest nie tak to maja racje?
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Szymon.
Kontakt:

Post autor: Szymon. »

O co mam płakać przecież żadnego tematu w off topic nie założyłem ^^ wiec ...
no ;D
dobra, spoko, nie mój problem :) mam akurat dzisiaj dobry dzień to nie będę się kłócił :)
cya ^^
A tak wgl nie obrażam się :) Bo znam nie jedno bardziej porąbane forum ale dzięki za wyrozumiałość ^^
michalnz
Kontakt:

Post autor: michalnz »

http://www.sweetbrokacik.fora.pl/
To forum Ci polecam znajdziesz tam innych którzy używają zwrotów:
Szymon. pisze:cya
Szymon. pisze:^^ ^^ ^^
Szymon. pisze:wgl
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
Szymon.
Kontakt:

yhym.
No to tak
cya - to skrót od see ya albo see you co oznacza - do zobaczenia

nie wiem co drażniącego widzicie w tym '^^' ale jeżeli coś widzicie to z miłą chęcią zastąpię to np zwykłym ":)"

wgl - po cholere mam pisać 'w ogóle' jak moge napisać 'wgl' :) jesteście pierwszą grupą społeczną której to przeszkadza.
I nie bede komentował porównania skrótów użytkowych do forum sweetbrokacić .

@edit: cYa MiŚśkiI :*:*:* <3 ...
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

Szymon., uspokoj sie, bo dostaniesz bana za wychylanie sie tak jak ja :lol: Tu obowiazuje cenzura jak za PRL, masz inne zdanie - ban.

Co do "oceniania" tematow w offtopicu. Przepraszam, to jest forum dyskusyjne czy "Taniec z Gwiazdami"? Nie podoba sie wam temat to zamknijcie jape i nie piszcie, a nie rzucacie lamentami jaki to uzytkownik glupi i niewyksztalcony.
Wg mnie zadal poprawne pytanie, bo w slownikach/translatorach nazwy czesci sa przetlumaczone po prostu smiesznie.
Niektorym uzytkownikom tego forum polecam nacisniecie takiego ladnego X w prawym, gornym rogu.
Dartmoor
Kontakt:

Post autor: Dartmoor »

Szymon. pisze:do zobaczenia
W takim razie jak wchodzisz na forum, to także mów "dzień dobry".
Zapewne większość osób tutaj, wie co oznaczają podane przez Ciebie zwroty, jednak nikt oprócz Ciebie (i Tobie podobnych) ich nie używa. Jest zatem jakiś tego powód - warte zastanowienia, dlaczego tylko Tobie tutaj się one podobają.

Jeśli więc masz zamiar dalej tutaj pisać, to "z miłą chęcią" zastąp to zwykłymi literkami.

Co do działu OFFTOPIC. Jak sama nazwa wskazuje, jest to dział z tematami nierowerowymi w przypadku tego forum. Tematy jednak, nie służą za wyręczanie od pracy twojego "mózgu". Znaleźć słówka po ang. to kilka sekund szukania w google. Dział ten jest "luźniejszy", ale ma takie same prawa jak każdy inny - jedyną różnicą jest to, że nie rozmawiasz na tematy bezpośrednio rowerowe.

Ostatnia sprawa to to, że nie za bardzo twój "mózg" potrafi przetwarzać otrzymywane dane. Jeśli ktoś Ci mówi, że drażni go to co robisz, czemu dalej to robisz?

Tak w ogóle, to może Szymon. to jakiś dywersant, który chce "tajemnym" planem zniszczyć forum, sprowadzając poziom pisanych postów do "zera" :)
Szymon.
Kontakt:

tak.

nie, wybacz P. Dartmoor. ale nie spotkałem się tutaj z bezpośrednim zwrotem 'denerwuje mnie to'. Bo nie czytam ci w myślach i nie wiem co sobie tam gadasz po cichu. Fakt nie zwracam za bardzo uwagi na pisownie na forum bo nikomu nigdzie indziej to nie przeszkadzało .
Jeżeli Wam to przeszkadza TO BARDZO PRZEPRASZAM .
i chyba takie rzeczy wystarczy powiedzieć a nie wyzywać od bez mózgów.
Bo to żałosne.
Najpierw strzelacie potem zadajecie pytania.
Bo teraz z siebie robicie totalnych idiotów. Którzy nie potrafią powiedzieć co i jak tylko wolą sobie powyzywać. No tak, przecież moderator też wyzywa to co wy się będziecie. Lepiej przecież opierdolić niż powiedzieć co i jak .

aha, używam skrótów bo tak mi wygodniej, jeżeli faktycznie tak to was irytuje to też wystarczy powiedzieć , zaprzestane :)

Edit: piotrex , nie widzisz ****** że jestem spokojny :) nie sugeruj się wczorajszymi postami bo to bez sensu :)
Dartmoor
Kontakt:

Szymon. pisze: nie spotkałem się tutaj z bezpośrednim zwrotem 'denerwuje mnie to'
Szymon. pisze:chyba takie rzeczy wystarczy powiedzieć a nie wyzywać od bez mózgów
p.s.jesli nie umiesz napisac posta bez slowa pierdole,to lepiej juz nie pisz.

Jak byś to rozszyfrował? Nikt tu nie mówi nic "do siebie po cichu", tylko wyraźnie przekazuje Ci to co robisz źle. I każdy mówi Ci to od samego początku.
Szymon. pisze: nikomu nigdzie indziej to nie przeszkadzało .
Jeśli do tej pory pisałeś tylko na forum swojej klasy na NK, no to rzeczywiście mogło to nikomu nie przeszkadzać.

Szymon. pisze:Bo teraz z siebie robicie totalnych idiotów
Idiotę to Ty robisz z siebie od pierwszego posta. Każdy starał Ci się to łagodnie powiedzieć, jednak nie potrafiłeś tego zauważyć. Jeśli po słowach Piotrexa dalej nie zrozumiałeś, "co i jak" to naprawdę jest z Tobą źle.

Szymon. pisze:opierdolić

Dalej używasz wulgaryzmów.

Szymon. pisze: nie sugeruj się wczorajszymi postami
Zawsze też tak robisz? Uderzysz kogoś, a na drugi dzień powiesz : zapomnij, stary - to było wczoraj, miałem zły dzień?
blackdemon
Kontakt:

Zlikwidujmy to forum.. Przeciez wszystko mozna znalezc na innych stronach internetowych :lol:
Dartmoor pisze:sprowadzając poziom pisanych postów do "zera"
Raczej juz nic nie podniesie poziomu tego forum.
Szymon.
Kontakt:

Jeśli do tej pory pisałeś tylko na forum swojej klasy na NK, no to rzeczywiście mogło to nikomu nie przeszkadzać.
Widze że wszystko o mnie wiecie :)
Dartmoor.. ah.. nie dobra nie komentuje.
Fakt. To forum zeszło na psy już dawno.
narazie.
Szymon.
Kontakt:

a tak wgl
Admin. Usuń łaskawie moje konto.
cya MiŚśkKiI! ;*;*<3
blackdemon
Kontakt:

Szymon., spokojnie, oni wiecej wiedza o Tobie niz ty sam. O mnie tez wiedzieli wiecej :lol:
Dartmoor
Kontakt:

Załóżcie kółko wzajemnego wsparcia...
Szymon.
Kontakt:

hehe ja tam już się nie denerwuje :)
pisze co chce i 'wgl' ; D
Po co mam się denerwować :D
wczoraj się denerwowałem dzisiaj zrozumiałem że i tak już to forum jest na poziomie psa jak nie niżej :D beka po prostu i tyle xD :D

@Edit
heh. Z kilkoma kolegami wbiliśmy na ten topic jak byli u mnie. Myślałem że mi sie na monitor posrają xD taakaa beka była z was xD
michalnz
Kontakt:

Post autor: michalnz »

Proponuję żeby to forum miało próg wiekowy tak z 16 lat na podstawie skanu dowodu/paszportu :shock:
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
blackdemon
Kontakt:

Szymon. pisze:beka po prostu i tyle xD
Nie ty jeden sie smiejesz z tego forum :D Osobiscie znam gro osob, ktorzy maja podobne zdanie o tym profesjonalnym forum, czesto aktualizowanej stronie, oraz aktywnosci admina raz na 2 miesiace.
No i to profesjonalne wsparcie techniczne..
Wysoka polka ledwo lapie lagi w boxxerze:
-daj podkladke pod sterowke,
-wymien polke na plaska.
Geniusze..
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

panowie,nie musicie sie kalac atmosfera tego forum,wystarczy ze nie bedziecie tu zagladac.
blackdemon czyzbys byl masochista?tak tu zle i niedobrze,ale odkad zostala Ci przywrocona mozliwosc pisania to nastukales juz ponad 20postow.
nikt Was tu na sile nie trzyma,w kazdej chwili mozecie wyjsc i juz nie wrocic.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
blackdemon
Kontakt:

piotrex, wolnosc slowa :wink: Wypowiadam sie na poziomie tylko w normalnych tematach.
Zablokowany