Rama Datrmoor StreetFighter
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Co do samej ramy to jeździłem na niej jakies półtora sezonu na duro i pod koniec jak już zacząłem bardziej szaleć to czułem jak się wygina podczas "jazdy".
Przynajmniej takie wrażenie miałem i po zmianie na pitbulla, SF się chowa, zero sztywności o bocznej to już nie mówię bo aż się bałem mocniej pedałować ;]
Do tego dochodzi lipne mocowanie tylnego hebla, w nowych rocznikach chyba coś tam zmieniali bo się po prostu urywało.
Powiedz gdzie i jak chcesz śmigać na takim secie.
Jak dla mnie ta rama nadaje się tylko na początek.
Przynajmniej takie wrażenie miałem i po zmianie na pitbulla, SF się chowa, zero sztywności o bocznej to już nie mówię bo aż się bałem mocniej pedałować ;]
Do tego dochodzi lipne mocowanie tylnego hebla, w nowych rocznikach chyba coś tam zmieniali bo się po prostu urywało.
Powiedz gdzie i jak chcesz śmigać na takim secie.
Jak dla mnie ta rama nadaje się tylko na początek.
Spoko to jednak np na allegro widziałem amor bez rury sterowej to jest bezużyteczny w takim razie? W razie braku kasy mogę sprzedać myszkę i podkładkę i jeszcze 200 zl będzie więcej.
I jakby było mało pojawił się znów:

Uploaded with ImageShack.us]
I jakby było mało pojawił się znów:

Uploaded with ImageShack.us]
a moze cos pod ta nute ;D http://allegro.pl/rower-dh-fr-sign-boxx ... 59956.html
No ale to jest dlatego że rower wisiał i miał kierownicę złożoną wzdłuż ramy też się tego wystraszyłem. 
Ale ten giant mi chodzi po głowie wiem ze osprzęt średni ale z czasem pogoniłbym amortyzator i dołożył hajsu i kupił coś fajnego. okolo 150m na twardej osi do tego piasta itp bo na pewno się wysypie coś.

Ale ten giant mi chodzi po głowie wiem ze osprzęt średni ale z czasem pogoniłbym amortyzator i dołożył hajsu i kupił coś fajnego. okolo 150m na twardej osi do tego piasta itp bo na pewno się wysypie coś.
-
- Kontakt:
Re: Rama Datrmoor StreetFighter
http://stashek.pinkbike.com
Re: Rama Datrmoor StreetFighter
sprawdź PW.kepa416 pisze:Tylko że Giant Ac to jest full w sumie w nienaruszonym stanie.
tikk