Amortyzator do 800 zł

miki_ck
Kontakt:

Post autor: miki_ck »

Lajkamil pisze: bo za 8 stów dostaniesz nieźle wytłuczone i skatowane szóstki.
W okolicy 800zł spokojnie można znaleźć 66vf2/rv/rcv '06-'07 w naprawdę dobrym stanie.
Te amory są tak proste z budowie i wytrzymałe na złe traktowanie, że naprawdę ciężko je zepsuć. Jeśli tylko wyglądają dobrze to bez większego ryzyka można brać. Piszę z własnego doświadczenia :)
Lajkamil
Kontakt:

Post autor: Lajkamil »

Sert93 pisze:Tak ;)
No dobra trochę przesadziłem :D
Bierz 302 jak masz ograniczony budżet bo motion control chyba nie poprawia pracy (jak źle to mnie poprawcie) jest to po prostu dodatkowa regulacja (raczej , ale nie jestem pewny)
miki może i masz racje , ale taka okazja może pojawić się jutro , albo za rok ...
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

Lajkamil pisze:mission contron nie chyba nie poprawia pracy
Zaraz Cię zjebią quake i chyba Spaced :P Mission jest o wiele lepszy od motion ;)
Banan725135650
Kontakt:

Post autor: Banan725135650 »

Sert93 dobrze gada! Po co kupować Duro czy coś tego pokroju jeśli można w tym budżecie mieć amortyzator z wyższej półki niż duro? ;)
wojak1992 pisze:Banan725135650 to że mu bardziej odpowiada RST Storm to znaczy że ma dziwne poglądy? Nie zorientowałeś się jeszcze że każdemu odpowiada co innego? A z innej beczki, jeździłeś na trasie na jakichkolwiek 66 lub Stormie na tyle długo by móc ocenić pracę?
wojak1992, doskonale o tym wiem, że każdy ma swój gust ale nie popadajmy w skrajność i nie porównujmy Domain'a z Duro wywyższając przy tym Duro. Tak - na 66 miałem okazje wielokrotnie jeździć w terenie, na Storm'ie jechałem kilka razy i po tych kilku razach subiektywnie stwierdzić mogę, że pracą nie dorównuje takiej klasie jak 66 czy Domain.
Lajkamil pisze:Banan ty jesteś spoko , ale bardzo uparty...
Uważam to za komplement ;)
Lajkamil pisze:To , że ty masz Ew Nuke to jest lepszy od Strika
Nigdzie tak nie napisałem ;)
Lajkamil pisze:to , że masz domaina to znaczy , że jest najlepszy i ogólnie fajny.
Nigdzie nie napisałem, ze jest najlepszy więc nie twierdź, ze było inaczej ;) A to, ze jest fajny to nie zaprzeczę :D
Lajkamil pisze:bo za 8 stów dostaniesz nieźle wytłuczone i skatowane szóstki.
Niekoniecznie ;)
Lajkamil
Kontakt:

Post autor: Lajkamil »

O matko! Spaced to pirania! Tylko czeka aż się pomylisz albo czegoś nie wiesz i ... ... chaps! jesteś bez głowy :cry: :D :D :D
Chyba można czegoś nie wiedzieć. W Marzu ogarniam te wszystkie pojęcia w RS już gorzej.
wojak1992
Kontakt:

Post autor: wojak1992 »

Banan725135650 właśnie, subiektywnie. Swoją drogą ja nie porównuje Duro lecz Storma. I na tym właśnie amorze, odpowiednio utrzymanym, miałem okazję jeździć i pracę miał przyjemną. Po za tym szóstki szóstkom nierówne jeśli wiesz co mam na myśli.
2011 :
http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=59007
ODPOWIEDZ