Rachunek za internet Orange 2000zł ?!

KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

BikerJG nie wiem jak Ty to zrobiłeś ale polecam przekonfigurować sobie tel bo coś za dużo Ci pobiera tych danych jak tyle najebało :D

Ja mam Orange Free na karte i przynajmniej nie zaskoczy mnie rachunek żaden a jak doładuje sie tel za 50zł to sie ma ok 2,4GB transferu plus te 50zł na rozmowy i sms, za 100 i więcej jest chyba coś ok 6GB? gdzie te 2,4GB wystarcza mi lajtowo na 3 miechy gdzie tel sam pobiera pogode, maile itp. + jak dużo używam neta

nieźle Cie w pupe zapakowali, weź se kup prepaida bo jak widzisz się bardziej opłaci :mrgreen:
Ufik
Kontakt:

Post autor: Ufik »

mam HTC i nie mam żadnych problemów. Wszystko pod kontrola, wiec polecam opanowanie fona najpierw. no ale tak czy siak 2000zl za fon to lipa. mi kiedys sporo naliczylo za roaming szwajcarski, wiec duze rachunki sa glupie:D
klaster
Kontakt:

Post autor: klaster »

w orange tak maja nie jesteś jeden i nie ostatni co nabili klienta na badyl, ja miałem przedłużaną umowę w mixie i gościu z którym gadałem jeszcze się pytał i mówił co robił, a 3 miesiące przed upływem starej umowy przychodzi sms, że została zaakceptowana nowa usługa, mowie sobie oki potem przychodzi, że wystawiono fakturę na kwotę już nowa, mowie sobie coś jest nie tak, wchodzę na stronę i już inne menu w historii rachunku. po paru tygodniach dowiaduje się, że mam ta usługę delfin ale w abonamencie a nie w mixie a nic nie mówiłem o przejściu na abonament tylko przedłużenie i tez pisze reklamacje do nich.
Ostatnio nabijają ludzi w balona, tez miałem problemy jak zdejmowałem simlocka wszędzie mówili mi ze to trwa do 2 góra 3 dni. Zaniosłem do centrali pytając się jeszcze gościa parę razy czy na pewno za 2 dni będzie na co dostałem odpowiedz tak jak nie to zdejmiemy simlocka na miejscu przez kod.
Oki dzwonie do nich czy jest już telefon, otrzymuje wiadomość ze jeszcze jest w centrali i pod koniec tygodnia powinien być. Dostałem szoku. pojechałem tam osobiście i mowie o co chodzi i dostałem odpowiedz
"Tak do 2 dni było w zeszłym roku, od tego roku jest tydzień...." myślałem ze mnie zaraz coś weźmie tak nabuzowany powiedziałem ze nie wiem jak to zrobicie ale mówiłem i się pytałem jak długo i dostaje teraz dwie całkiem odrębne odpowiedzi i jeśli to nie będzie zrobione do tego dnia na kosz firmy poślecie ja zagranice ja nie będę czekać. Tak się sprężyli, że wieczorem była do odbioru fakt nie odblokowana ale przyszedł sms z kodem.
ODPOWIEDZ