Evil Undead - kolejna, przepiękna zjazdówka z karbonu
Re: Evil Undead - kolejna, przepiękna zjazdówka z karbonu
nie wiem czy juz widzieliscie ale nie mogłem sie oprzec by pokazac go z jeszcze innej perspektywy swoja droga to ten szaro stalowy kolor z tymi niebieskimi wstawkami 

ej ale co sie stało ze on sie zatrzymał cos stzreliło ale co 

dzieki za wyjasnienie a mam do ciebei jeszcze pytanie mozesz powiedziec jak ma sie to zawieszenie DELTA do innych np: vpp czy dw link itp. plusy czy minusy jezeli nie chce ci sie [pisac a znasz strona na której to jest fajnie wyjasnione poprosze o namiar 

http://www.evil-bikes.com/#/000118/page
To jest dobre streszczenie. Ogólnie bardzo fajnie operuje przełozeniem i masz rame czuła i progresywna ale, że to 1 zawias to nie ma takiego fajnego ruchu osi wiec troche gorszy z niej czołg raczej bedzie i troche wiecej sie usztywni. Na polskie trasy moim zdaniem ideał.
To jest dobre streszczenie. Ogólnie bardzo fajnie operuje przełozeniem i masz rame czuła i progresywna ale, że to 1 zawias to nie ma takiego fajnego ruchu osi wiec troche gorszy z niej czołg raczej bedzie i troche wiecej sie usztywni. Na polskie trasy moim zdaniem ideał.
myśle ze chodziło o wypróbowaniu elementu zawieszenia którego do konca nie byli pewni pękło wiec mieli zapewne racje ( musieli to sprawdzic empirycznie a nie powiedzmy w programie komputerowym )
Nie spekuluj. Dave jasno tłumaczył, ze był element zawieszenia, który był skonstruowany by sprawdzic czy rower bedzie dostatecznie sztywny ale nie był to element zawieszenia zgodny z ostatnia wersja proto.Kokolino pisze:myśle ze chodziło o wypróbowaniu elementu zawieszenia którego do konca nie byli pewni pękło wiec mieli zapewne racje ( musieli to sprawdzic empirycznie a nie powiedzmy w programie komputerowym )