Ochraniacze pomóżcie w wyborze

Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

F4rr3ll pisze:Jeżdżę na SPDach , więc luzik . Wiem że zawsze można uderzyc w piszczel ,ale z 2 złego wole złamać piszczel niż rozwalić kolano przez zsuwające się "duże" ochraniacze - miałem już tak w koninkach w Earth Worksach , co z tego że super chronią skoro 2 razy zakręcę korbą i ochraniacz mam pod kolanem .
Sugerujesz, ze duzy ochraniacz = zsuwanie? To jest bzdura. Gowniany ochraniacz po prostu miales.
makulat0r
Kontakt:

Re: Ochraniacze pomóżcie w wyborze

Post autor: makulat0r »

A co powiecie o 661 race pro? Dlaczego tak malo popualrne sa? Ktos kto to uzywal moze sie podzielic wrazeniami?
BiałyMadball
Kontakt:

Post autor: BiałyMadball »

F4rr3ll pisze:Jeżdżę na SPDach , więc luzik . Wiem że zawsze można uderzyc w piszczel ,ale z 2 złego wole złamać piszczel niż rozwalić kolano przez zsuwające się "duże" ochraniacze - miałem już tak w koninkach w Earth Worksach , co z tego że super chronią skoro 2 razy zakręcę korbą i ochraniacz mam pod kolanem .
Dziwi mnie trochę twój tok myślenia... Dysponując takim budżetem możesz naprawdę wiele. Każdy ochraniacz w jakiś sposób się zsuwa z nogi. Sprzedajesz swoje stare ochraniacze, kupujesz nowe i do tego np. jakieś padlocki 661. Nie będą się tak zsuwały a i ochronę będziesz miał dobrą.

Z dwojga złego lepiej nic nie złamać... niż przynajmniej zminimalizować skutki gleby.

W każdym razie... życzę sezonu bez upadków ;)
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
F4rr3ll
Kontakt:

Post autor: F4rr3ll »

Spaced pisze:Gowniany ochraniacz po prostu miales.

to poleć jakiś nie gówniany który się nie zsuwa przy zgięciu nogi ;)
ODPOWIEDZ