[Szczyrk] Memoriał i PP odwołany. :(

F4rr3ll
Kontakt:

Post autor: F4rr3ll »

A ja się cieszę , bo nikt nas w szczyrku nie chce i mają tam nas totalnie w czarnej dziurze , a wy się tam pchacie na chama jakby nie bylo innych miejscówek . Wszyscy psioczą jak to chamsko tam gorole rowerzystów traktują , a każdy co najmniej raz w sezonie szczyrk zalicza - bez sensu .
Jak na siłe będziecie tam jeździli to będzie tylko gorzej .
muras
Kontakt:

Post autor: muras »

Czegoś nie rozumiem; albo jesteśmy zbyt małą i biedną grupą żeby starać sie o nas jako o klientów albo ludzie nie zdają sobie sprawy z potencjalnych zysków. Byłem w Szczyrku w tym roku pierwszy raz i raczej szybko się tam znowu nie wybiorę ze względu na poziom obsługi i brak tras. Myślenice sie kompletnie wypięły już w zeszłym roku. Jak tak dalej pójdzie to w tym kraju nie będzie gdzie jeździć.
tomo
Kontakt:

Post autor: tomo »

szczyrk=ogromna góra=długa trasa , najdłuższa w Beskidach dlatego warto wybrać się tam choćby 2 razy w sezonie
dhzwierzak
Kontakt:

Post autor: dhzwierzak »

muras nie tragizuj. Jest coraz lepiej. Szczyrk ma nas w dupie, to jest Stożek w Wiśle i z tego, co widać, rozwija się dalej. Tuż obok w Ustroniu powstała bardzo fajna miejscówka - Palenica. Ma potencjał i też się bardzo fajnie rozwija. Myślenice się wypięły to można do Koninek podjechać. Nadzieja w takich miejscach, gdzie jest prywatny właściciel z wyciągiem krzesełkowym i kawałkiem własnego lasu. Tacy ludzie dostrzegają już potencjał kryjący się w obsłudze rowerów jako przedłużenia działania wyciągów w okresie letnim. Na takiej Palenicy ekipa wjeżdża do lasu z piłami spalinowymi a w razie potrzeby koparką. To samo jest w Koninkach. Niestety wszędzie tam, gdzie rządzi "betonowy" ALP ze swoją chorą umysłowo administracją tras rowerowych dla nas jeszcze długo nie będzie. Szczyrk jest miejscem dość specyficznym - jeśli chodzi o mentalność ludzi tam mieszkających. Co prawda większość lasu jest prywatna, ale właścicieli jest wielu a jak wiadomo "gdzie kucharek sześć, tam nie ma co jeść" :)
Jest ryzyko, jest zabawa, albo piargi (gleba) albo sława
Dorado69
Kontakt:

Re: Memoriał i PP w Szczyrku odwołany. :(

Post autor: Dorado69 »

Kurde czasami zaluje ze mieszkam w Polsce . :?

Czy ten sponsor to Castorama ??

A tak pozatym to niech traca lokalni przedsiebiorcy i tak duzo zarabiaja.
nans
Kontakt:

Post autor: nans »

muras pisze:Byłem w Szczyrku w tym roku pierwszy raz i raczej szybko się tam znowu nie wybiorę ze względu na poziom obsługi i brak tras
powiem Ci że Skrzyczne ma olbrzymi potencjał ja wracam na Skrzyczne parę razy na sezon i tras jest opór ... może nie miałeś się pod kogoś podpiąć żeby Ci pokazał ... osobiście bardzo lubię tam wracać i wracam często ... żal tej góry ... jak by się tam udało otworzyć bike park to było by coś cudownego .. no ale chociaż za marzenia opłat jak na razie nie pobierają ... może się coś zmieni ... Zeman nadal trzymam kciuki ... byłem na dwóch edycjach memoriału i było zajebiście :) pozdro
slayer90
Kontakt:

Re: Memoriał i PP w Szczyrku odwołany. :(

Post autor: slayer90 »

nocleg mam już opłacony więc tam będę szkoda tej 100 :evil:

Ale może będzie tylko nocleg w szczyrku, a zabawa na stożku jak tak dalej pójdzie.
Jo
ODPOWIEDZ